Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 12 maj 2009

Fredrik leker duktig, Balkan och schlager-semi

Det blev en lugn dag, så när som på kvällen nu… Sitter och är irriterad på min sambo som leker datasnille. Allt försvann!! Lösenordet till mailen, inloggningsuppgifterna till dagboken (mitt liv!!) fungerade inte…!! Men nu hoppas jag han håller fingrarna i styr. Som sagt så var jag hos Per-Åke tidigare idag. Och härligre människa får man ju leta efter. Han gör verkligen allt för att jag ska ha det så bra som möjligt! Hoppas bara han lyckas fixa en ny praktikplats nu… Men det tror jag. Hänger ju mer på platserna än på honom, är säker på att han presenterar mej på allra bästa sätt! Ska tillbaka imorrn igen och träffa honom och Sabina från FK. Börjar känna mej som en inventarie där… :-)

Sen gick jag till Fredrik och sällskapade honom på jobbet en stund. Eller en stund. Stod väl där och våldgästade i närmare två timmar :-) När han slutat så gick vi för att leta på nåt att äta. Slutade med att vi hamnade på Balkan, imorrn är det ju ändå på dagen 8 månader sen på dagen som vi förlovade oss, krävs klart att firas… :-) Jag var inte speciellt sugen på fin-mat eller mat över huvudtaget så det blev pasta carbonara. Och en cider. Helt okej ändå :-) Fredrik drog till med en entrecote med bearnaise… :-) Men köttet såg ju knappt dött ut (=MYCKET rosa…) så jag blev inte ett dugg avundsjuk. Men det var helt klart en trevlig eftermiddag!

Väl hemma så spelade jag på mitt älskade piano. Fredrik satte på nån rap i bakgrunden, vet inte hur jag ska ta det riktigt :-) Så ringde jag till Hedwigs uppfödare och pratade en stund. Vi ska åka och hälsa på dom och deras 6 små sphynx-bebisar imorrn, ska bli så mysigt! Små flodhästar, hihi :-)
Nu kollar jag på schlager-semifestivalen. Svårt att gissa utgången, men varför skulle det gå bra för Sverige… Jag tror knappt Marlena kommer till final. Men nu är omröstningen så jag får väl kolla och se. Så svårt så här första gången att säga vad som är bra och vad som inte är det. Men världen tycker sällan lika som mej ändå :-)

En liten parentes på slutet, mest till min mor… 11/7 spelar allas vårt Casanovas i Nykvarn (utanför Södertälje) ihop med inga mindre än Hep Stars och Svenne & Lotta. Om jag åker, åker du med då?? ;-)



Utsikt över torget, Motala stadshotell och von Platen-statyn (bakom träden) från restaurangen Balkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar