Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 7 april 2011

Ber om ursäkt för stötande innehåll i förra inlägget!

Och inte blir kvällen bättre... Jag skulle dela inlägget jag nyss skrev på Facebook (det är bara då jag får läsare, har jag märkt) och vad kommer upp då...

Här gör man allt för att provocera...! Man är Sverigedemokrat, man hatar utvecklingsstörda, man hatar tjejer/kvinnor, man hatar barn, man försvarar pedofiler, man försvarar kriminella, man fullkomligt skiter i resten av världen så länge vi svenskar har det bra, man hatar kort och gott allt och alla som inte har fyra ben - ingen som helst reaktion! MEN så råkar man skriva något kränkande som......jaa, som vaddå??, om......jaa, om vaddå?? och DÅ höjer ledningen fingret och säger "App app Sandra, vad gjorde du nu...!". Och jag säger ungefär detsamma, vad fan gjorde jag nu??? "Meddela oss om du tycker att detta är felaktigt", jaa det kan ni ge er på att jag gjorde...!!
Men det är väl bäst jag tänker mig för i fortsättningen! INTE skriva något om....ehh....sovmorgon....icke-lust till motion.....fika....dobbermann....och....har jag missat nåt??
Ett stort FÖRLÅT till er som tog illa upp...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar