Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 27 april 2011

Kall marknad, mera hund-sex, stor knä-hund och tandvärk??

Blogga ja... Har krypit ner så det blir en kortis från mobilen!
Gick upp skapligt, skulle med pappa på Askersunds marknad. Tittade ut och vår termometer i solen visade på 20 grader. På med shorts och t-shirt! Väl i Askersund var det 9 grader och regn... Jag ångrade att jag inte tog med en tröja, om jag säger så. Och marknaden hade krympit ännu mer i år, nästa år finns det väl bara ett stånd med importerade kläder och en Möllers-vagn... Fast jag sörjde inte över att det gick snabbt att gå igenom det där.
Hem och krypa ner under täcket, skönt....!!

Sen var jag iväg med Elliot idag igen. Och det var inga problem idag heller, jag kunde hålla tiken så han kunde stå på en kudde och snart satt han fast snyggt :-) Så nu vore det väl fasen om det inte blir valpar lagom till midsommar!

Och Marie var lite gräsänka så jag var där en sväng. Hennes dobbermann Eros fick för sig att han var lite mindre än han är så han ville sitta i knät :-) Det gick väl helt klart sådär...! Men han är mysig!!

Nu har jag som sagt tagit kväll. Ligger och funderar på om jag har fått tandvärk. Ont i munnen gör det i alla fall. Jävla skit, det har jag ju förstås inte riktigt lust med... Inte ekonomi till heller för den delen. Jag hoppas verkligen att det bara är nåt tillfälligt!

Gonatt
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar