Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 11 april 2011

Sandra 27 år idag. Hurra hurra......eller nåt :)


Bilden stämmer inte exakt på dagen (tror jag inte), men jag orkade inte rota på andra bilder och scanner och sånt. Jag vill bara komma fram till att det där är jag för 27 år sen :) Alldeles färsk och oförstörd :)

Så jag vill passa på att säga TACK för alla gratulationer, trodde knappt ens jag kände så många människor som har hört av sig på ett eller annat sätt idag :) Och från alla håll och kanter; från Kiruna i norr till Kristianstad i söder, till lite mer avancerade ställen som "nån ö" :) i Asien, Mysen i Norge och Mariehamn på Åland. Så återigen - TACK!! ♥ ♥ ♥

Men jag undrar om mina nära och kära börjar tröttna på mig eller tror att det finns ett fett arv att plocka ut... De ska skicka mig 120 meter rätt upp i luften i en radiomast och in i en JAS 39 Gripen (Simulator igen och det kanske är tur det ändå...). Och sen till Åland *surprise :)* Så presenterna kan man definitivt inte klaga på...!!

Ikväll har vi varit på Matverkstan och ätit. Men jag vet inte, tycker inte det är nåt att hurra för längre. Inte fisken, som jag åt, i alla fall. Väldigt hårt panerad och sen precis blaskig inuti. Inte riktigt så en panerad rödspätta ska vara....enligt mig. Och potatisen är halvrå, hård inuti och så. Men det åkte ner i alla fall :) Sen blev ju inget bättre av att matlusten var sådär redan från början, och känner man inte så mycket hur det smakar så lägger man ju ännu mer märke till konsistensen.

Hur mår jag då...? Jodå, jag överlever :) I morse var jag risig i lungorna, de värkte, jag hostade så magen vände sig, slemmade och rosslade och var sådär allmänt fräsch, men det blev bättre allt eftersom dagen gick! Har förhoppningsvis ingen feber längre heller, möjligtvis lite. Tycker jag svettas så fort jag rör på mig, för att sen sitta och huttra. Sen är jag snuvig. Inte så att det täpper till sådär hysteriskt, mer rinnsnuva. Så snart är jag förhoppningsvis återställd igen! :)

Jaa det var min 27:de födelsedag det! En dag som kom och gick som alla andra, konstigt hade det väl varit annars :) Men åldersnojan hänger tungt över mig, tur att jag ska till Joakim imorrn!
Sen ska jag förresten besöka en arbetsplats igen om drygt en vecka. I MOTALA denna gång :) Känns ganska bra, får hoppas att det är det också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar