Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 29 april 2011

Psykolog, skogen, hamnen, fåglar och operationssår

Upp tidigt och gå till Joakim. Tur att alla inte är som neurolog-läkare... :) Sen kan de tycka liknande, men väldigt mycket hänger ju på hur man lägger fram det. Joakim lyssnar i alla fall på vad JAG säger. Det är visst nyttigt att ha tider så tidigt på morgonen, innan jag hinner vakna till och börja tänka, det kommer ju mer konstigt ur mig när jag pratar sömnigt och direkt ur hjärtat :)

Efter psykologbesöket gick jag på promenad medan jag väntade på att Fredrik skulle vakna till liv :) Gick över kyrkogården och jisses vad fint det är däruppe nu!! Verkligen eloge till vaktmästarna där! Sen hamnade jag på små stigar i skogen. Och där växte vitsippor.....kan man lugnt säga:
Ska vi hoppas på att det inte kommer mer snö nu förrän till vintern...?? :)

Gick riktigt långt faktiskt. Missade att dra på RunKeeper, men den har ju inte direkt imponerat på sistone så det känns som det kvittar.

Kom hem och möttes av en nyvaken Fredrik. Han ville ner på stan och äta frukost/lunch så det blev en promenad till. Till slut hamnade vi i hamnen. Riktigt gött att sitta där och dricka coca cola. Dock var det inte lika varmt i luften som det såg ut.
Jag fick sällskap på bänken av en liten oskygg gråpuse. Det märks att de är vana vid folk :)

Sen tog jag en bild där pippin blev riktigt bra, jag tänkte zooma in och beskära, men så ser jag ju att hela bilden är ganska typisk för hamnen i Motala, så jag satte bara en ram runt bilden och sen fick den vara så som jag tog den:

Vi åt lunch på Hamnkrogen. Snitzel med hel stekt potatis, gröna ärtor och "beanäsås" (enligt egen utsago :) ). Det var riktigt fint faktiskt!
Sen gick vi hem och har inte gjort så mycket mer. Vi var på Ica och handlade och vi var inte ensamma.... När vi kom hem gjorde Fredrik skagenröra som vi stoppade i baguetter och åt herrejävlar... :) Och så tittade vi på "Så ska det låta". Och just nu rullar "Walk the line".

Fredrik jaa... Idag tror jag att han kvalade in till Wikipedia, om man söker på "ilandsproblem". "Men....Nu vet jag ju inte vart jag ska twittra ifrån! Datorn, iphone'n eller surfplattan!". Staaaackars liten.... :D
Idag hade han dessutom kvalat in till "Dagens strump-fit" men jag har inte fått någon bild så då får det vara :)

Förresten, ni, alla mina 20 läsare (det är inte längesen jag hade 5 specifika läsare varje dag så det går framåt! :) Fast när jag skriver en "tråkig" rubrik så har jag 70 läsare, förklara det, den som kan....!), är det NÅN som kan tala om ifall ett operationssår ska se ut så här...:
....5 ÅR efter operation, skall tilläggas...!! Än så länge gör det inte lika jävla pissont som när jag fick bädda in mig i 15 kuddar för att kunna sova, men....

Imorrn tänkte jag ta sovmorgon!

3 kommentarer:

  1. Hej Sandra.
    .
    Vilka fina bilder du tagit...
    Men ta mig sjutton, så slår nog gråpusen vitsipporna..
    Jättefina bilder på den:=)
    Men jag säger bara: Ajajajajaja..Vad i jössenammen!!!!..Ska det vara så där under tutten??
    För det är väl ditt ena bröst?
    Det ser inte bra ut..
    Ska du verkligen inte gå till en läkare med det där??
    Tycker synd om dig.;((
    Det däringa måste du fixa till hörrö!!! <3
    Sen en, en gång..Sååå jävvvvvla bra du skriver.!
    Kram/Karin/ http://kickis-jakt.blogspot.com , om du har lust ögna igenom lite jakt-hundblogg.

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående. Det är nog dax att gå till farbror doktorn med det där nu, det verkar ju inte ge sig. Kram

    SvaraRadera
  3. Hehej. Råkade trilla in på din blogg och såg bilden på ditt ärr. Jag jobbar inom sjukvården och rekommenderar dig starkt att ta kontakt med din vårdcentral för att få det där kollat. Ett ärr ska verkligen inte se ut sådär efter fem år. Mvh J

    SvaraRadera