Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 23 april 2011

Valpar, påskmat och vagel i ögat

Igår var vi äntligen och hälsade på mina små barnbarn! Och vad ska man säga, bedårande är lindrigt utryckt... :-) Så gosiga och framåt! Och pappa Elliot fick följa med och titta och han gillade också valparna, även om han mest tyckte det var kul att få springa lös på gräsmattan :-)
Och inte nog med dessa fyra valpar, Yvonne var även hundvakt till sin dotters hund som hade sju valpar! Så det var minst sagt huset fullt :-)

Sen åkte vi till mor och far och åt påskmat (samma mat som för några månader sen hette "julmat". Knepigt det där...) och på kvällen tittade vi på "Så ska det låta". Men vi hade lyckats hålla oss undan från kamerorna :-)

Idag sitter jag i solen på altanen medan Fredrik får jobba. Livet är bra rättvist ibland :-) Ska hem sen och packa lite, imorrn bär det ju av till Åland igen.

Har lyckats få en vagel i ögat igen. Brukar få det när det är kallt men i år är visst kroppen lite seg :-) Hur som helst alltid lika skoj att gå runt och se ut som man har fått stryk eller nåt.

Nu ska jag fortsätta att sitta i solen och bara göra ingenting.
Trevlig påsk på er!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar