Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 10 april 2011

Feber och långpromenad (rimmar illa, jag vet...)

Då har febern kommit tillbaka. Med hur mycket vet jag inte, men känner igen känslan ganska bra när jag får det.

Vi har bosatt oss hos mor och far ett tag. Vi har ju varit husvakt och imorrn orkar jag inte ha nåt stoj hemma så vi stojar här istället :) Fast det blir nog lugnt. Pratade om att gå ut och äta men det känns ju sådär noga när jag inte märker om jag stoppar i mig pasta eller potatis, kött eller fisk (förutom snubbiga obligatoriska fettet då, som man kan tugga på till fan hämtar hem 'en), bearnaise eller hollandaise, jaa ni fattar... Men vi får väl se, kan ju vara bättre imorrn! Till onsdag måste jag vara fit for fight igen i alla fall! Fast jag är lite som jag brukar; "lite" snorig och så men annars inget förkyld egentligen, men har feber. Och då ska jag nog klara av en fest-natt! :)

I morse mådde jag helt okej, jag var ute med Elliot. Missade att sätta igång RunKeeper och det var nog synd det för jädrar vad vi gick idag! Var ute i ganska exakt två timmar, gick i skogen, Borenshult, Rävabacken, Knäppaviken, Sjöbo, Ekenäs. Blev nog en bit. Tyckte jag svettades lite mer än vanligt men det skyllde jag på värmen som äntligen verkar ha hittat hit. Inte bara så att "solen värmer" utan luften var verkligen behaglig! Nu kan man snart ligga på Lithobadet igen :)

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, Fredrik har varit i Skänninge. Sitter med en Smirnoff Ice nu, det får man såhär dan före dan :) Kollat på "Mästarnas mästare" och nu är det bara att välja bland de dåliga filmerna. Blir nog sängen snart, är rätt trött.

Ha det då, för sista gången som 26-åring. Nu är man närmare 30 än 20 på allvar, nu är det inte roligt längre..!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar