Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 9 april 2011

Uppe tidigt, besvikelse till löparsträcka och vad hitta på idag??

Uppe med tuppen idag! Nästan i alla fall... Skjutsade mor och far till bussen, de ska till Göteborg och Rondo och äta gott och garva åt Robert Gustafsson. Samma resa som jag och Fredrik var på i höstas. Jag är riktigt avundsjuk, skulle absolut kunna åka igen! :)

Jag skjutsade in dem till stan 7.15, sen åkte jag och Elliot ut till Råssnäs. Och det var bara att konstatera att bortförklaringen "Spåret är för blött!" för att slippa springa går fetbort nu. Det var ju jättefint! Dock kallt. Riktigt förbannat kallt faktiskt. Eller det började bra, solen sken, fåglarna kvittrade, isen börjar försvinna; det var riktigt vårigt i luften!

 Så rundade jag udden... Där var det verkligen vinter!! Okej, solen lyste, men det var också allt!

Kallt som själva satan i gatan var det!! Hade givetvis inte mössa och vantar med, det är ju april nu så sånt är nerpackat, tills det blir dags att plocka fram sommar-mössorna, för att slippa bränna skallen i solen :) Tappade känseln i både öron och fingrar. Som tur är så är inte den sträckan så jättelång, inne i skogen var det mycket behagligare att gå!
Högsta punkten i Råssnäs. Ganska många meter över "havet" faktiskt.
 Idag passade jag på att mäta sträckan, för det är ju min löparrunda, har aldrig vetat exakt hur långt det är. Kom fram till att jag inte ens vetat på ett ungefär hur långt är... Har gått och trott att det rört sig om ungefär en mil och känt mig duktig. Varför i helsike mätte jag...??
RunKeeper är f.ö. en riktigt bra uppfinning!!
Slingan är bara 6,28 km. Skit också... Men jag ska nog kunna pussla och skarva lite så det blir 10 km. Får väl springa två varv i värsta fall, när det nu blir dags för löpning! Än så länge så var det faktiskt lite för kallt, gör så jädra ont i bröstet när det är kallt och nu har jag säkerligen ingen kondition att skryta med heller.

Sen åkte jag och Elliot till Östenssons och handlade frukost :)
Säger som jag brukar; fick närapå med HELA kostcirkeln...! :)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Klockan är inte mer än 11.30, brukar ju inte ens vara vaken så här dags. Får väl sitta och bara ta det lugnt. Trodde ett tag att hockeyn skulle bli sevärd enbart på grund av nationalsången, men det visade sig att så var det inte :) Men det kan kanske bli hockey ändå, men det är ju inte förrän kl 15.
Får väl se vad jag hittar på!

Robban ligger på köksgolvet och solar. Han är inte noga han...
Oliver spanar i fönstret

GRATTIS Therése och Mattias
till lilla Mollie!
♥ ♥ ♥

1 kommentar: