Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 15 april 2011

Varit ute till havs igen :)

Visa att man lever kanske... :)
Har varit ute och rest igen, fick ett litet infall ihop med Marie och när Casanovas med flera spelar på Viking Line och vi båda fyllt år och så så var det ju bara att packa väskan! :) Så i onsdags bar det av. Och jädrar vad skoj vi har haft!! Börjar med att vi kommer in i en rengöringsmedel-stinkande hytt och möts av en lapp; "Ärade kryssningsgäst, vi har tvättat mattan" nånting. Även soffan var fläckig och stank rätt bra. Vill inte veta hurdan fest det varit där resan innan... Funderade ett tag på att be om att få byta hytt, men vi är ju tjejer så strax hade vi spridit ut oss över hela hytten och orkade inte samla ihop allt, så det var bara att finna sig och göra vad man kunde för att kamouflera de kemiska ångorna med kemiska drickbara substanser :)
Och en riktigt trevlig kväll var det!! I puben röjde Janne som vanligt och vi drack Smirnoff Ice tills det smakade sockerlösning i hela truten :) Sen var det Fun club och Las Vegas Orchestra och Casanovas. Och jag tror jag fick den finaste komplimang jag någonsin fått "Faan vad TRÖG du är!!" :D Jag slapp dansa i alla fall och kul fick vi åt det ett bra tag efteråt :)
Sen var vi på discot och röjde lite, tycker mig känna av en viss träningsvärk idag, MÅSTE ta tag i träningen igen...
Och sen blev det "en sväng" på crew-däck, diskuterade Motala, Linköping, dansband och Bamse med Las Vegas Orchestra och sen kom Casanovas-gänget och pratade lite. Namkab AB. Tror inte Viking Line vet vad de gjort som gett sig in på att ändra "underhållnings-leverantör" på det där viset, men det är min högst egna åsikt. Sen var vi i en hytt med en gitarr och proffsmusiker så det var "skönsång" till fram på morgonkvisten tills ögonen började klippa och det var dags att gå och lägga sig :)

Vaknade lite halvseg dagen efter, drack en kopp kaffe, har hört att det ska pigga upp, det gick helt klart sådär. Satt och tyckte synd om Casanovas som fick spela inför ungefär 8 personer, det såg inte alltför givande ut. Även om de verkade ha kul :) Igår var det NÄSTAN så sommaren visade sig vara på väg på allvar i Stockholms skärgård så vi stod på däck och filurade ett tag. Hoppet lever :) Sen gå runt och säga hej då till de vi träffat kvällen innan, svårt att minnas vem som var vem :) Och så var det bara landstigningen kvar och så var det över för denna gång. Tiden går alltför snabbt på den där skutan! Men det blir väl till att åka om en månad igen, sen blir det som sagt "partnerbyte" så det är ingen som riktigt vet hur det kommer bli med underhållning och så ombord. Sommarens artistlista på Viking Line ser i alla fall inte alltför rolig ut... Tråkigt tråkigt.

En korv i Nyköpingsbro, dumpa Marie i Husbyfjöl och sen var jag hemma. Så tack Marie för en jättetrevlig kryssning, vad tror du om en framtid som doa-kör..?? :D

Nu är det vardag igen. Vette fan vad jag ska hitta på. Fortsätta att göra absolut ingenting kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar