Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 20 april 2011

Ny arbetsprövningsplats, lagat hästhage-staket och gött att guldet gick till Färjestad!

Idag var det dags för besöket på min eventuella framtida arbetsprövningsplats. Och nu kan jag avslöja att jag kommer vara på Hundia. Vad exakt jag ska göra ber jag om att få återkomma till för det vet jag inte riktigt ännu, tror inte någon riktigt vet... Men jag är i alla fall inskriven där nu och ska dit i början av maj så får vi väl se vad som händer. Inget ont mot varken handledare eller verksamhet, men jag kan inte påstå att det känns "TJOHOOOO!!" direkt... Har som sagt inte en aning om vad jag ska göra, hur jag ska "jobba" eller vad det kommer ge mig. Men vi får väl se, bara att gå dit med öppna sinnen. Om inte annat så hörde jag rykten om inte mindre än sex stycken leonberger att umgås lite med :) Sen får jag nog ta med Elliot dit ganska snart för när jag sa vad jag hade för hund så fick jag höra "Jaha, en chihuahua, sån som bits och skäller!". Yeay, right... :) Förhoppningsvis var det med en del ironi, men jag vet ju hur åsikterna i regel går om småhundar. Fast vi har väl kommit fram till att om man googlar på "chihuahua" så kommer inte Elliot upp som första träff direkt... :) Så säger väl alla om sina hundar, men....
Så jaa, då har man förhoppningsvis lite att göra framöver då!

Sen har jag faktiskt sökt sommarjobb, det var väldigt längesen! :) Vi får se hur det går, jag kan bara hoppas...!

Åkte hem efter Hundia och surade lite, det blir verkligen mycket intryck och tankar sådär. Och jag får det bekräftat gång på gång; i Borensberg finns en tankeläsare...! :) Så i eftermiddag har jag suttit hos Marie och Eros och ätit scones, druckit te och löst världsproblem :) Och vi kom nog fram till en hel del vettigt idag också! Psykologer och sånt i all ära, men folk som förstår utan att man behöver säga så mycket är ovärderliga!!
Och sen var vi ute och hästarna, nåt stängsel bråkade visst så "vi" lagade det :) Jag höll i skruvdragaren medan Marie arbetade. Jag satte även i en kontakt :) Och jag tror att staketet fyller sin funktion nu! Och det är alltid lite mysigt att hälsa på hästarna!

Ikväll har vi ätit wok och kollat på tv, bl.a. på "Efterlyst". Trodde aldrig jag skulle säga detta men JÄVLAR vad bra att just Färjestad tog SM-guld..!! Vet inte om ni läst om tjejen som blev överfallen i Karlstad, indragen i en buske, en stolle på cykel åker förbi och gastar "SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUULD!!" och våldtäktsmannen/männen sticker med full fart! Hade mitt Djurgårn tagit SM-guld så hade ännu en tjej blivit våldtagen och fått livet kvaddat för en lååååång tid framöver...!

Sen har jag även eldat lite mer rökelse:
Söt va! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar