Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 22 april 2011

Morgon med skallebank

Gomorron Sverige!! Eller morgon, det var ett tag sen... Och jag är inte alls lika pigg som jag låter... Glöm att jag skrev nåt! :)
Och huvudvärk har jag. Självförvållad sådan dessutom. Stackars mig. Och Fredrik äter frukost. Ett jädra lass med tacopaj, sallad, gräddfil... Kan man börja en smått bakfull dag på bättre sätt?? Ehh, jaa... :)
Ska snart in i duschen, måste ju vara lite snygger när jag ska träffa valpisarna :) Kan ju göra så gott man kan i alla fall! Har utsett Fredrik till att vara kameraansvarig så vi får väl se vad det är på bilderna jag får med mig hem, OM jag får med mig några bilder hem...

Fasen att påsken skulle komma precis nu, jag har ju sökt lite jobb (jajjemän!!) som jag går och väntar på svar ifrån och så länge det är helgdagar lär ju ingen höra av sig! I och för sig så kommer väl ingen höra av sig än på ett tag ändå, de har ju handläggningstider och grejer. Varför inte bara fatta att man inte kan få nån bättre än mig?? :) Kan ju hoppas att jag får tillbringa denna sommar på nåt annat ställe än i en hönsgård... I och för sig så är väl inte detta alltför långt ifrån en hönsgård :D

Det var all for now. Ikväll blir det påskmat hos mor och far och kanske ett, två eller femton glas vin. Borde kanske packa lite, åker ju faktiskt till Åland på söndag...!! Har inte riktigt tänkt så långt än :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar