Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 22 juni 2009

Besök i?/på? Vendelsö, städat toan, en vecka kvar tills lilleman flyttar hem och sol-sugen

Idag är det måndag och helt klart lite segt. Vaknade tidigt igår, kunde inte somna om, så jag åkte ut till Råssnäs och drog två varv i spåret. Lite galet, men jag är så förbannat trött på att inga kläder passar!! Sen är det faktiskt skönt, inget är som morgonluft! Men jädrar vad det är svårt att springa terräng! På löpband får man ju in en rytm, i skogen så störs den ständigt av rötter, lutningar osv, får mjölksyra i benen mycket snabbare! Och truten får man hålla igen, annars är middagen serverad. Jädrar vad knott och flugor och sånt äckligt!! Men men… Sen hem och duscha, väcka Fredrik, packa in katten och åka till Borensvägen. Där lämnade vi av katten, bytte bil och hämtade pappa och sen började vår resa mot Stockholm. Vedelsö för att vara exakt. Vi skulle hälsa på min kusin och hans familj som vi inte sett sen farfars begravning -99 (hade precis för mej att det var -98, men -99 är det rätta!!). Nu har vi fått kontakt via Facebook, det är verkligen en guldgruva det där! Efter en fika i Nyköpingsbro och lite bilkö in mot Stockholm så var vi framme. (Hur har man överlevt utan gps..??). Roger och Laila såg ut som jag minns dom, inte mycket som hänt där på 10 år Men Stoffe… Han hade blivit stor han! Ska jag vara ärlig så minns jag knappt honom från farfars begravning, men däremot från när min ingifta faster, hans farmor, fyllde…50, bör det ha varit, och då kan han inte varit mer än 3-4 år. Så honom hade jag definitivt inte känt igen på stan… Vi var framme vid 15, hade bara tänkt oss en liten snabb-visit egentligen, men efter fika, mycket god mat, en promenix med hundarna runt byggden, och MYCKET prat och minnen så var klockan plötsligt 23…!! Då började det bli dags att åka hem… Fick lite migrän-känning på hemvägen och tänkte att Hur ska detta gå… Typ 20 mil hem och hade ingen större lust att stanna och spy nånstans. Men jag tog två panodil och efter lite vila så blev det mycket bättre, så skönt!! Kl 2 var vi hemma, och vi stöp i säng ganska direkt Det var en väldigt trevlig dag, måste jag säga! Antar att vi träffar dom ganska snart igen, de skulle komma till Vätternfestivalen, och ville absolut inte missa vår lilla Hedwig! Och då har vi ju även fått hem lilleman, bara en vecka kvar nu… Inte nog med att de får se en sphynx, de får även se en bebis-sphynx! Så Fredrik, vi måste städa!!

På tal om städa så har jag i alla fall varit lite duktig idag. Drog igång en tvättmaskin innan jag åkte och tränade, körde mitt pass och sen åkte jag hem och hängde tvätt och städade toaletten. Så nu luktar den blombukett eller nåt Sen hamnade jag här… Var ju tvungen att uppdatera lite. Inte för jag tror att nån bryr sej, igår, hade jag haft hela 3 besökare i dagboken… Men men, jag gillar att skriva i alla fall, hihi

Nu blir det väl inte några större handtag idag. Solen skiner och jag saknar min balkong där jag bodde förut. Den hade sol ungefär hela dagen. Fast hade nog inte kunnat sitta där ändå, Hedwig hade garanterat klättrat ut. Nu har vi bara lite sol på förmiddagen. Skulle ju kunna gå ut och sätta mej i gräset, men vill inte gärna flodhästa ut mej inför hela grannskapet… Får vänta tills vi kan åka till stranden, då kan man sola! Och kanske t.o.m bada. Skulle ju bli värmebölja nu, ser jag fram emot!

1 kommentar:

  1. Haha!
    Inte behöver ni städa!
    Men sjutton vad trevligt det var att träffa er igen!
    Roger var jätteglad och påpekade hur fånigt det är att man träffas så lite så det får vi råda bota på!

    Jag, som satt i skuggan, hade fått färg i ansiktet såg jag när jag tvättade mig innan jag skulle lägga mig. Hur mycket färg fick då inte du & Fredrik?

    Puss!

    SvaraRadera