Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 14 juni 2009

Putsa fönster och intervall på cykel

Idag har Fredrik fått städ-rycket Det sker väl ungefär en gång var tredje månad, men tur det så det blir nåt gjort här, haha. Han får ju igång mej också! Annars skulle det aldrig bli nåt gjort här, jag är så långt ifrån sån där pysslig hemmafru som man kan komma Tycker hushållsarbete är tråkigt!! När jag blir rik ska jag anställa nån som fixar den biten! Men idag, förstår ni, har jag faktiskt varit så jävla duktig att jag har putsat fönster…! Det gjorde jag senast till advent och vi bor ju på nedersta våningen utmed riksväg 50 så ni kan ju tänka er…. Men jädrar vad ljust det blev när jag var färdig! Och precis genomsvett blev jag. Vem behöver ett gymkort liksom…

Har ju redan varit och tränat idag. Hoppade ju över det några dagar så idag kände jag mej piskad att åka. Och jag vaknade skapligt så jag rullade iväg. Nu har jag hittat program-väljaren på motionscykeln så nu är det nästan kul att värma upp! Man kan köra "Skogstur" och "Alperna" och allt var det är. Jag minns inte vilken den jag kör heter men det går som spetsiga toppar. Det blir tyngre och tyngre, och sen lättare och lättare och sen om igen. Jag ställde in så jag körde en mil, tog lite lätt 32 minuter Men men, jag brände 267 kalorier! Det är ju när det går tungt som jag sitter så obekämt på sadeln, när det går lättare är det ju bara att köra! Vätternrundan 2010, here I come! Haha, pratade med Fredrik om det där igår. Handen på hjärtat, jag har varit jäkligt sugen på att åka ända sen jag var liten. Verkar vara så himla skön stämning och man åker på natten, solnedgång, soluppgång, folkfest osv. Så jag skulle fan behöva testa bara för att visa mej själv att "Sandra, du klarar inte av det här, så lägg av!!", så behöver jag inte fundera mer på det sen. Men nu äger jag ju inte ens nån cykel, och har inte riktigt råd att lägga pengar på sånt nu…!

Men hur som helst, back to topic, jag cyklade, och i och med att det går lite intervall så känner man inte riktigt att tiden går på samma sätt som när man bara kör "rakt fram". Det känns lite mer som en riktig cykeltur. Sen lyfte jag skrot som vanlig, och sen sprang jag mina 2 km. Ökade faktiskt farten på bandet ett snäpp och det funkade! Men som jag varit inne på så är min dagsform helt avgörande. Ena dagen lägger jag 4 km bakom mej, andra dagen kan jag hålla på att stupa efter 400 meter… Fattar inte det där riktigt, men det är ju bara att köra på! Idag var det kul att träna i alla fall! Så skönt på söndagar, lite folk, och liksom avslappnad attityd. Inte så mycket folk att ta hänsyn till, man kan obehindrat köra sitt race!

Och imorrn är det måndag igen. Har inget planerat direkt, förutom torsdag då jag ska till Sharpman. Det ska bli riktigt roligt och spännande! Kunna få ägna sej åt det man tycker bäst om -djur- igen! Jag hoppas de vill ha mej som praktikant, så skriv nu ett riktigt fint intyg om hur duktig jag var hos dej, Marie!

Nu ska jag fasen bara ta det lugnt resten av dagen, har jag bestämt mej för! Jag har fått en prenumerant till, välkommen!

Vet inte om det syns nån skillnad på putsat och oputsat, men i verkligheten syns det!
Vet inte om det syns nån skillnad på putsat och oputsat, men i verkligheten syns det!

Nyrakad Rasmus. Liknar ett lejon! :-)
Nyrakad Rasmus. Liknar ett lejon! :-) 

Från i fredags. Inte äckligt!
Från i fredags. Inte äckligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar