Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 30 juni 2009

Sunes första dygn hemma, sömnbrist och långtråkig kväll

En liten kort resumé av Sunes första dygn i sin nya familj:

Hedwig lät honom inte vara ifred mycket igår. Hela tiden skulle hon på honom, bita honom i benen eller i nacken och han försökte dra fördel av att vara liten och söt så han la sej på rygg och skrek så fort hon kom nära Så det kändes som att det där lägger vi oss inte i! Men tillslut höll ju stackars Sune på att somna stående, han fick ju inte ligga ifred. Han la sej mellan Fredrik och mej på en kudde och somnade. Hedwig försökte gå på honom, men vi föste undan henne, lekte med henne istället. Men det blev inte mycket sömn för oss i natt… Jädrar vad de där två höll på!! Hedwig jagade, Sune skrek, vi trodde nån höll på att mördas eller nåt. Kl 8 gick vi upp, Fredrik kokade lite ägg och så. Sen gick han till jobbet. Jag gick i valet och kvalet om jag vågade lämna dom ensamma och åka och träna, men jag tänkte att ingen av dom har ju visat något som helst aggressivt beteende och nån gång så måste ju även Hedwig bli trött! Så jag åkte till Nautilus. Var där halv tio, himla skönt att få det avklarat så tidigt på morgonen! Och när jag jag kom hem så var det, som väntat, precis tyst Hedwig hade stensomnat i sin korg i klöströdet och Sune låg i garderoben. Och de sov som stockar! Fast när jag började stöka runt så vaknade de förstås. Jag gjorde min smoothie, jag ringde till Agria och försäkrade Sune. Börjar bli mycket djur på mej där nu Sen vet jag inte vart dagen tog vägen. Mamma och pappa kom upp en sväng. Jag hade vissa planer på att åka till Lithobadet, men jag visste ju att åker jag dit så blir jag kvar hela dagen och det kanske inte var så bra. Så jag var hemma och var katt-vakt istället Jag gav Sune lite mat, Hedwig hade ju tagit det mesta på morgonen. Sen satte jag honom på kattlådan och där blev han kvar ett bra tag. Stackaren, han hade ju inte kunnat ta ett steg utan att Hedwig var i hasorna! Men nu var allt sånt avklarat!

15.30 kom Fredrik hem, men mest för att byta kläder och vända och gå till körskolan. Jag var så trött så jag somnade en stund i soffan med Sune på magen

Nu ikväll har vi inte gjort ett dugg. Ska väl snart se lite på tv.

Summa sumarum, trots att det var sömnlöst så har det ändå varit ett trevligt första-dygn med Sune! Tycker han finner sej tillrätta bra och Hedwig tappar väl snart sitt hysteriska intresse för honom. Det blir skönt när det blir vardag igen och de kan äta och gå på lådan som vanligt. Men det är en riktigt trevlig och social katt, ser verkligen fram emot att lära känna honom bättre!


Litet collage från Sunes första dygn hemma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar