Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 5 juni 2009

Läkarbesök, Sharpman och Elliot på vimmelbild

Då var det fredag igen. Väldigt vad snabbt veckorna går!! Idag var jag hos Lavinia, min läkare. Och hon är himla rar och trevlig som vanligt! Jag fick en ny medicin, Voxra tror jag den hette. Spännande att de vad det är för rävgift! Annars kom vi väl inte fram till så mycket.

Sen gick jag till Arbetsförmedlingen, Per-Åke och jag skulle ju på besök till Sharpman. Och det gick nog bra, tror jag! Hon som tog emot oss var väldigt trevlig! Hon "testade" mej lite, frågade vad vi haft för foder på Djurnära och så, och jag brilierade givetvis Hur som helst så ska jag tillbaka nästa torsdag och vara där en halvdag. Bli visad runt, träffa folket och få lite allmän information. Så det verkar väl inte helt omöjligt att jag får vara där en tid! Det är ju verkligen min plats, det kände jag direkt!

Nu sitter vi och har öppnat en kall. Ska hem till Pernilla och käka lite, snacka skit och så. Sen blir det nog Wetternmagasinet och svänga de lurviga lite På tal om Wetternmagasinet så är Elliot med på en vimmelbild där, haha Se här, längst bak i bildspelet. Fråga mej inte hur han hamnade där! Näe men det blir nog en trevlig kväll!

Har lite skrivtorka just nu, känner jag, men det re’r sej säkert! Önskar alla en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar