Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 8 juni 2009

Sömnproblen, uppe tidigt, prenumerera på bloggen??

Jag vet inte om sömnlöshet är en biverkning av medicinen… Hade inte bara svårt att somna, har vaknat till och från hela natten. Vid 7 fick jag nog och gick upp! Gjorde te, läste tidningen. De lottar ut biljetter till festivalen så jag prövade lyckan där. Men jag fick nog min tur förbrukad när jag vann biljetter till Scotts och Larz-Kristerz i Parken i vintras. Men men, måste ju testa! Annars är det väl inget… Ska maila Lars och Malin och be om en rapport hur natten varit. Å, jag önskar verkligen att Robban tuffade till sej lite och gav Nova både en och flera omgångar, haha Är så bökigt när man måste para om och så.

Jag lovade lite bilder så här kommer dom. Även en filmsnutt faktiskt

Fredrik och Elliot beställer online-pizza :-)
Fredrik och Elliot beställer online-pizza

Porr-Hedwig
Jag tror fanimej att Anna Nicole återfötts i ny skepnad… 


Bobbelibus på nya äventyr
Robban på väg till sin dejt i Linköping


Hedwig gör allt för att hjälpa Sverige, men tyvärr….

Förresten, upptäckte nåt kul! Är det ingen som vill prenumerera på min blogg, få ett mail när jag uppdaterar?? Klicka på "Prenumerara" i listan till höger och skriv in er mailadress. Vet ju att jag i alla fall har ett par trogna läsare…

1 kommentar: