Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 1 juni 2009

Sömnlös, mycket tankar. Hoppas det blir bättre när jag vaknar, hur det nu ska kunna bli det…

Sömnlös igen… Och när jag bara ligger så blir det som vanligt kaos i lilla planeten. Nu fick jag gå upp för att inte väcka och skälla ut min kära sambo för en incident tidigare idag Helt otroligt vad korn i hjärnan kan växa till kokosnötter bara för man inte somnar när man ska. Så nu är det ju frågan om allt grubblande gör att jag förstorar upp problem eller om man ser en bitter sanning i vitögat… Jag får ta det med honom imorrn! Jag ska inte gå in på det, men just nu anser jag att han skämt ut mej ganska så bra, och från att ha varit någorlunda stabil så har jag helt plötsligt ingen koll på något! Får se hur man ser på det hela imorrn.

Annars så har det varit en ganska bra dag! Ringde Nautilus och frågade om de hade öppet och det hade de, så det blev träning. Gick himla bra idag faktiskt, jag genomförde precis allt jag planerat och på ett riktigt bra sätt! *Fy fan, nu höll jag på att dö, katten stod i mörkret och glodde på mej, såg bara ett par ögon!! * Nåja… Sen hann man ju inte mer än duscha så var man dyngsur av svett igen. Måste varit årets hittills varmaste dag! Åkte hem och gjorde smoothie, sen packade jag Hedwig och bikinin och åkte ner till mor och far. Blev en stund i brassestolen, det var inte dumt alls!! Framåt kvällen åkte jag hem och hämtade Fredrik som besökt metropolen Skänninge, och sen åkte vi till Matverkstan’. Lax på planka, gick ner ganska obehindrat Min f.d. bästa kompis var ju givetvis tvungen att komma dit och förstöra matlusten en aning, alltid är det nåt. Tycker hon känns väldigt passé men även den falska lilla ragatan har jag ägnat en tanke ikväll i mitt nattvak. Varför blev det som det blev? Och kort och gott; vad var det egentligen som hände?? Tror aldrig jag kommer få reda på det. Men tur att jag har vänner som klarar av att hantera fenomenet att de får pojkvän på ett mycket bättre sätt…!! Eller ska du också vända mej ryggen och börja sprida ut en massa lögner nu, Anna..?? Men i det stora hela blev det en väldigt trevlig kväll!! Laxen simmade lite snett i min mage så jag fick lite brådis där ett tag, men annars så Tillbaka till Västra lund, sitta på altanen och snacka lite skit, sen åkte vi hem.

Imorrn har jag fullt upp, ska vara hos Per-Åke kl 9. Sen reumatologen i Linköping, och så försöka klämma in lite träning också. Får se hur jag pusslar ihop det! Steg ett är att sova nu. Men usch vad skallen inte är snäll mot mej Känner mej som den mest misslyckade personen i hela världen med världens mest tragiska liv och det finns det personer som bara är tvungna att sprida ut till sin omgivning. Många, för att inte säga de allra flesta, har inte ett skit med mitt liv och mitt psykiska tillstånd att göra!! Jag blir arg. Jag blir ledsen. Jag skäms. Jag känner mej sviken. Som sagt, det är ganska fullt i knoppen för tillfället…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar