Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 8 juni 2009

Ny medicin och saknar min kisse!

Har lite svårt att sova. Har inte alls mått bra idag, min nya medicin och alkohol var visst ingen bra kombination, fick jag erfara igår… Hade visst krampat och haft mej Och idag har jag varit riktigt skakig, mått illa, haft nästan som lite frånvarokänslor. Så det har inte varit nån bra dag. Har mest sovit. Hoppas det blir bättre imorrn så jag kan träna igen, det var det inte tal om idag!

Sen så längtar jag lite efter Robban. Han är iväg i Linköping på parning. Rasmus har det varit lite lättare att lämna, han har varit cool, vetat vad han ska göra, tagit det hela med ro. Robban var rädd, ville inte komma ur buren. Och när Nova började med att fräsa åt honom så satt han mest i ett hörn bakom en skrivare sen. Men jag hoppas han finner sej till ro och att drifterna börjar ta över. Men lite orolig är jag… Vart sover han? Äter han? Är han rädd? Men samtidigt är jag ganska säker på att han får det bra bara han "landat" lite. Lars och Malin verkar hur bra och trevliga som helst!! Så får vi hoppas det går vägen, så får han komma hem snart igen och så hoppas vi givetvis att det blir många fina bebisar! Min fina lille kille!

Annars så är det väl ganska lugnt. Ny vecka. Ska till Malin på onsdag. Jag hoppas verkligen att de skickade in mitt sjukintyg till a-kassan som de lovade, annars blir det riktigt struligt…! Vågar inte riktigt lita på dom fullt ut, har blivit lurad förut… Men ska ringa a-kassan imorrn och fråga om de fått in intyget. Sen vill jag gärna ha inloggningsuppgifter så jag kan börja fylla i mina kassakort också. Allt det här som har med pengar att göra gnager ständigt, sånt som inte blir nåt bra om det blir fel.

Nähe om man skulle intala sej att Robban mår jättebra och pökar på för fullt och sen försöka sova igen…! Har lite nya bilder att visa men har inte kameran här nu så det får bli imorrn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar