Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 6 juni 2009

Nationaldag, väggdunkande granne, trevligt hos Pernilla och fittig vakt

Nationaldag då. Grattis Sverige! …eller nåt. Får man säga så?? Äh det är min blogg, jag skriver vad jag vill!

Till att börja med så får vi nog en lapp i brevlådan på måndag Jag blev en smula upprörd på min sex-hatande granne härom natten. Hon satte igång att banka i väggen igen. Då blev jag rätt sne’ så jag ställde mej och sparkade i väggen och sa/skrek några för tillfället jävligt bra valda ord, men kanske inte så bra valda i största allmänhet (Nej, jag var inte nykter…). Men jag tycker det är så vansinnigt löjligt!! Okej om vi gapade och vrålade som djur varje natt, men nu liksom… Och vad gjorde hon vaken kl 3?? I helvete att vi kunde väckt henne liksom. Näe fy fan, hela våren har vi fått ligga och höra på hennes kräkande, men så fort jag byter sänghalva så är hon igång. Fånigt, fånigt…!

Men gårdagen var jättetrevlig! Mat hos Pernilla, hur gott som helst!! Jag brukar vara pipplig med kött men det där var fantastiskt! Efter maten så satt vi i soffan och jäste. Sen fick Jennifhers kille Johan tag i en gitarr och sen var det ju kört. Jädrar vad vi radade upp hits på löpande band! Så det var underhållning på riktigt hög nivå, alla gamla trubadur-klassikerna gick vi igenom. Sen tog vi en taxi in till stan. Tanken var att vi skulle till Wetternmagasinet. Vi gick dit, men givetvis så var det 23 där och Jennifher är 21. Vakten där var fan det mest otrevliga jag stött på!! Okej, det är 23, det är inget med det, men han var den här riktiga nazi-typen, trodde han var nåt bara för han fått på sej en svart jacka. Han skulle ju absolut se leg, och så sa han "Jag vill se allas leg, fast de som vet med sej att de är under 23 behöver inte visa..". Och jag sa "Vad sa du nu?? Det är väl dom som bör visa leg eller??". Och då drog han igång… "De som är under 23 behöver inte visa leg för de får ändå inte komma in och har du svårt att fatta vad jag säger eller??"… "Hej, jag är trevlig och borde skaffa nytt jobb", sa jag, men det hörde han inte, kanske tur det såhär i efterhand Hatar den där jävla attityden!! Vi gick ut på bryggan och drack med-smugglad cider och öl, och så kom Pernillas Janne med lite toblerone Så det blev trevligt ändå! Sen gick Pernilla in med Janne på Wetternmagasinet och Jennifher och Johan gick till Nöjeshallen. Vi gick hem, Fredrik skulle ju upp och jobba och så. Så det var lite skönt att komma hem skapligt!

Idag har jag varit och tränat. Sen blir det inte så mycket mer förrän Fredrik slutat jobbet, så ska vi åka till mor och far och se fotbollen. Råkar ju ha djungel-tv här, haha

Men ha en trevlig Nationaldag och en trevlig helg!

Min fina och sexiga pojkvän! :-)
Min underbara sambo! *love you*

Jennifher vet hur man förstör en bra bild...! :-D
Här försökte vi ta en romantisk bild men Jennifher hade andra planer…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar