Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 16 juni 2009

Sharpman och snart dags för sphynx-bebis

Då ska jag alldeles strax åka till Sharpman. Lite nervöst är det. Vad ska man ha på sej, hur ska man bete sej liksom?? Men jag får väl vara mej själv, kanske lite mer framåt bara Jag hoppas att det ska gå bra! Har legat och pluggat kattfoder i natt, haha Så vi får väl se, mina lata dagar är förhoppningsvis slut nu. Blir jobbigt att börja pussla igen, med träning och så, men det får man ju bara ta!

Igår kväll var vi och hälsade på sphynx-bebisarna. Och de är såååå söta, vilken energi!! De hoppar och studsar och är överallt. Verkar lovande, blir kul för Hedwig att få nån att leka med! Börjar ju absolut närma sej och det är så spännande att få hem en ny kattunge! Så måste ju även han få sin sida på hemsidan, så det får jag snart börja knåpa med. Det är mycket med det praktiska!

Det jag skrev om att prenumerera igår stämde visst inte, upplyste min kära sambo om Jag har ju varit rädd att ni får mail så fort jag trycker på "spara", men så är det visst inte. När jag uppdaterar skickas ett mail, sen kan jag redigera det inlägget hur mycket jag vill. Det är bara varje gång som jag skriver nytt inlägg som det skickas mail. Vilken, tur, nu kan jag fortsätta krångla med mina bilder och ha mej

Efter Sharpman idag så ska jag till neurologen igen. Se om vi kommer nånstans idag. Vet inte om jag är så mycket gladare och har så mycket mer framtidstro nu än senast och jag tänker inte låtsats heller. Han ska få se mitt riktiga jag. Sen beror det ju lite på hur det går på Sharpman nu, får jag vara där så vet jag vad jag gör de närmaste 8 veckorna i alla fall och det är ju alltid nåt!

Bäst att ge sej iväg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar