Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 8 juni 2009

Jävla skit!!!

Det blir visst många inlägg idag, men FAN vad arg jag är just nu!!

Det har ju alltid varit sånt strul med läkarintyg som ska in till Försäkringskassan och som inte kommer i tid och allt vad det är, så den här gången sa Malin att "Vi tar hand om det, du behöver inte tänka på det, vi skickar det direkt till Försäkringskassan!". *PUH* tänkte jag då. Sen hämtar ju i sin tur a-kassan information från Försäkringskassan. Så skickade jag mina handlingar till a-kassan, att jag är 50% sjuk och 50% arbetslös. Så fick jag svar från dom i förra veckan att de saknade intyg, i deras datorer var jag fortfarande 100% sjuk. Men jag tänkte inte mer på det, intyget är väl bara sent. Sen igår kväll… Jag kollade igenom intyget och ser att dels står det inte "Kopia" på det, vilket det alltid brukar göra, och sen så var läkarens underskrift med bläck… Jag hade fan fått originalet och det är ju det som Försäkringskassan ska få! Jag ringde a-kassan nyss och frågade om de hade fått in nåt intyg, men givetvis inte… Så ringde jag Försäkringskassan (tror ni jag suttit i telefon-kö idag eller…), och de hade inte heller fått in nåt intyg. Alltså är det inget skickat… Så jag fick dra egna kopior som jag ska lägga på lådan imorrn… Sabina, min handläggare på Försäkringskassan när jag var i Lan FK, hon sa nåt om att Försäkringskassan behövde ha läkarintyg innan 29:de maj eller nåt för att allt skulle gå rätt till med ersättning och så… Så jag är JÄVLIGT nyfiken på vad som kommer hända nu… Jag bara vet att jag orkar inte. Jag kan inte hålla på och dubbelkolla allting, säger nån nåt så litar jag ju på det! Men nu ska intyget in i alla fall, så jag hoppas de kan besluta och föra vidare till a-kassan sen. Det är ju för fan min ekonomi som de leker med!! Bara "Oj då, det blev visst fel…!" och jag sitter där och inte kan betala räkningar… Näe som sagt, är jäkligt nyfiken på vad som händer nu. Detta var ingen intressant läsning men jag var tvungen att skriva av mej!

Rapport från Linköping: De har inte sett nån parning, men i natt hade de hört lite oväsen. Det är ju positivt för då går de ju nära varandra i alla fall. Robban har ju driften, det har vi sett med Hedwig, men inte så lätt att komma till om hon fräser och vevar med tassarna hela tiden. Min lilla gubbe…!

Annars så har det varit som vanligt. Träning. BRA träning, fuskade inte ett dugg, jag cyklade 1,3 mil, sprang mina 2 km och lyfte skrot. Kändes ganska bra! Nu sitter jag bara och är förbannad, och det måste givetvis Hedwig utnyttja genom att fara runt, riva ner saker, klättra i växterna, hänga i armar och ben. Men nu är hon tyst så hon har väl somnat nånstans. Tur för henne, jag började bli en smula bitter…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar