Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 28 juni 2009

En dag på Lithobadet och storstädning inför nya familjemedlemmen

Sitter i vårt nystädade hem. Det är fasen inget som sker ofta Men vi får ju hem lille bebisen imorrn så vi kände oss lite tvungna, ska väl inte ge honom en astma-attack direkt! Näe så illa är det nog inte. Men det ska bli jättekul med ännu en bebis i huset! Hoppas jag i alla fall… Har ju i alla fall fixat nya gardiner i vardagsrummet och de var ju de som var mest intressanta för Hedwig i alla fall.

Annars så har vi legat i Lithobadet hela dagen idag. Eller f.d. Mariebergsbadet. Att kommunen tänkt stänga ner det, det är ju totalt vansinne!! Nu har ju iofs inte jag varit där speciellt ofta, men såhär med lite facit i hand, jag ligger hellre där än på en strand. Man slipper få med sej all sand hem, vattnet har ständigt svalkande men ändå behaglig temperatur konstant, man slipper gå halvvägs till Karlsborg för att blöta ner naveln. Så vi kommer i alla fall garanterat åka dit fler gånger!! Heder åt alla Er som ser till att detta bad fungerar! (Alltså inte åt Kommunen…. Inte i det här fallet heller…) Men härligt var det i alla fall! Men det var lite halvskumt, för en stor del av tiden var det molnigt så man kände inte att solen tog. Så när solen väl kom fram så brände det ju både här och där. Så nu är vi typ 20 nyanser av rosa, eller som en nära anhörig till mej skulle sagt, 20 nyanser av "schimpansarsel-skär Men med lite "after sun"-insmörjning så var man människa igen!

Sen började det roliga… Städningen. Jag bara hatar att städa!! Blir vansinnig när dammsugaren inte tar som jag vill eller när nåt annat inte blir som jag vill. Sen ställer man ifrån sej dammsugaren, anser sej klar, pustar ut och svetten bara sprutar, vid första andetaget så kommer det fram typ 15 dammråttor ur olika skrymslen och vrår… Bara att börja om… Men men, nu är det gjort och jag väntar på min tacorulle från Napoli. Vad gjorde man innan online-pizza fanns!


Lithobadet i all sin prakt :-)
Lithobadet, innan det blev rusning

Havsguden......eller nåt :-D
Fredrik har det gött i vattnet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar