Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 29 juni 2009

Välkommen hem SUNE, Fredrik bygger badrumsskåp och linne-klipp

Jaha, då har vi precis kommit hem med lille Sune. Sitter och tittar på "Beck" samtidigt som jag inspekterar hur Sune och Hedwig lär känna varandra. Först var det lite fräs från Hedwig men det är ju mer regel än undantag. Sen följde hon honom vart han än gick, hon var så nyfiken på honom! Nu är det mest lek/låtsatsbråk. Hedwig "anfaller", Sune lägger sej på rygg och skriker. Jag tror de har ganska så skoj ändå, Sune är väl inte riktigt van vid den större modellen lekkamrat Men det känns som att detta kan gå bra i alla fall! Det är alltid lika kul att få hem en liten bebis! Kanske inte lika nervöst som när Oliver kom hem, men ändå. Få följa denna individ, se hur han utvecklas och hittar sin plats i vår lilla familj.

Annars så var det träning idag, fick sällskap av Jennifher så det var kul! Gick ganska bra på passet, krånglade bara lite med löpbandet. Fick inte riktigt ro när en bredvid mej ökade när jag ökade, saktade ner när jag saktade ner, blev riktigt stressad av det!! Tål man inte att den bredvid springer fortare så bör man väl kanske springa i skogen eller nåt.

Sen gick jag ner på stan, hade lite ärenden. Gick in på Apoteket, slängde upp körkortet på disken och sa "Hej, mitt frikort går ut imorrn, ge mej allt jag kan få!". Blev inte så jättemycket. Jag fick en burk Voxra, sen skulle jag få Keppra också men den fanns inte hemma så den ska jag hämta på onsdag. Sen fick jag Lyrica också, men jag har så mycket sånt och den ska jag ju trappa ner på så jag tyckte inte jag behövde mer. Sen så gick jag till Team Sportia, behöver träningsbyxor. Men det är ju givetvis rea på allt utom på det jag vill ha. Lägga ut 399:- på det kändes inte så aktuellt… Jag gick vidare till Intersport och där hittade jag inga träningsbyxor, men däremot två linnen. Köpte två för ca ett år sen och de var jättebra!! Stretchiga men höll ändå formen bra. Så när de sålde ut 2 för 150:- så nappade jag på det Sen gick jag upp till Fredrik och väntade där tills han slutade jobbet 16. Sen blev det lite halv-stressigt, det var mycket som skulle ordnas innan vi skulle hämta kattungen ett par timmar senare! Vi var på Lidl och handlade badrumsskåp, så det sitter Fredrik på golvet och spikar ihop nu Vi behöver verkligen förvaringsutrymme i badrummet! Sen blev det ÖB, handla lite nödvändigt, typ kattsand och tvättmedel, och sen mat på Ica Maxi.

Sen åkte vi hem och lagade mat, makaroner och falukorv Sen var det dags… Hedwig blev väldigt förvånad när vi plockade fram transportburen men inte tog med henne, tyckte nästan synd om henne! Men vi kom ju hem med en överraskning till henne sen Ska bli en spännande natt detta!

Första bilden på Sune i vår ägo :-)
Första bilden på Sune i vår ägo. Visst är han söt!

Han fann sej snabbt tillrätta i transportburen!
Han fann sej snabbt tillrätta i transportburen!

1 kommentar:

  1. Jätte fin!! Måste få träffa sune när jag kommer uppåt nästa gång!

    SvaraRadera