Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 11 juni 2009

Sjuk, ”Generation fett” och studenter

Tro fasen att jag hade ont i kroppen, jag blev ju sjuker!! Eller nåt… Mår helt pyton, ont i skallen, ont i magen, ont i kroppen, svettas och fryser osv, men i helsike att jag har någon feber… Det ska verkligen grymt mycket till för att jag ska få feber! I natt var det jävligt, jag låg och frös, och så var inte täcket kast ner i påslakanet så det inte värmde nåt, så kunde jag inte ligga som jag ville för att katten var i vägen överallt, sen helt plötsligt blev det snorvarmt. Vaknade på förmiddagen och badade i svett… Och tempen… 37,3… Jag vet inte, min kropp kanske inte är så intresserad av att bekämpa baciller och virus och sånt, är väl då man får feber… Så det blev en dusch nu, och sen morgonrock, mysbyxor och tofflor. Idag MÅSTE jag ner till Apoteket och hämta ut Hedwigs droppar, glömde ju givetvis bort det när jag var på sjukan igår och sen blev det inte av.

Igår var jag som sagt hos Malin. Kändes skönt att bara häva ur sej allt om allt. Nån som lyssnar och påpekar. Tror jag nästan fick med det mesta igår, var väldigt effektiv Hon tycker att jag resonerar väldigt mycket mer än alla andra, och jag har ju alltid fått höra att jag "tänker för mycket" Sen är ju frågan om det är på gott eller ont….?

Sen så åkte jag och masserade hund. Och igår gick det riktigt bra, från att ha varit riktigt spattiga så börjar de här hundarna fatta det här nu, de är mycket lättare att jobba med, de lägger sej ner, kan slappna av mer, far inte upp för precis varenda ljud längre. Så då ger det ju säkert nåt i alla fall!

Sen så åkte jag och tränade. Det var väl kankse sådär smart, men då hade jag ju bara ont i kroppen och det brukar ju gå över när jag rör på mej. Och det funkade bra att träna, annars brukar man ju inte orka nånting när man håller på att bli sjuk! De bygger om i simhallen så nu fick man byta om i Sporthallens omklädningsrum och sen ta med sej grejerna in till gymmet. Var bökigt. Hoppas de blir klara snabbt!

Men sen började det bli jobbigt. Frös och så, så jag la mej i soffan och sov istället. Vaknade när Fredrik kom hem 18.30, stoppade i mej en panodil och så åkte vi ner till pappa och kollade på fotbollen. Igår var det ju väldigt mycket bättre match än senast, men så mötte de ju också ett betydligt sämre lag… Svårt att veta vart de står egentligen. Men skönt att de fick göra lite mål i alla fall, så kanske den spärren släpper. Sen åkte vi till Maxi, handlade lite, hämtade ut ett paket. Sen hem och glodde lite på tv. Generation fett eller vad det hette, vilket handlade om gigantiska kvinnor som tjänade pengar med hjälp av sin kropp. Någon poserade på internet, någon roade sej med att sitta på små magra karlar… Det var bland det sjukaste jag sett!! Det som gick som en röd tråd genom hela programmet var hur nöjda de här kvinnorna var med sina kroppar, de tyckte de var ursexiga och ursnygga, hade inga komplex alls! Alltså… Jag tycker fett är vedervärdigt!! (Nu snackar vi alltså 200 pannor och uppåt…). Och de åt och grisade, någon klarade knappt att resa sej ur en stol, och dom jävla pattarna, bara långa juver som låg på magen. Och tänkt allt skit som lär samlas i vecken, antar att om man inte kan resa sej ur en stol så är man inte så duktig på att göra en hellkroppsrengöring… Och sen ur hälsosynpunkt… Alltså det är ju som att gå runt och vara stolt över en stor malign tumör eller nåt!! Fetman kommer ju garanterat se till att de där kvinnorna knappt ens når 40 års ålder… Alltså folk får se ut precis hur de vill, det är inte det. Men att försöka försköna att väga 275 kg, jag tycker det är vidrigt!!

Nu går studenterna förbi utanför, det är ett jädra liv!! Helt jädra otroligt, det är 6 år sen som jag själv gick där… 6 år sen!!!! Och vad han man gjort sen dess liksom??? Det är ganska lätt att räkna upp. Blir nästan avundsjuk på dom som går där, det var en väldigt rolig dag! Fast de har bättre väder än vad vi hade, ur den synpunkten att vi hade det så JÄVLA varmt!!! Det bara rann om oss!! Nu är det lite halvmulet, utan regn. Men kan ju hoppas att det klarnar upp till eftermiddagen när alla ska ha bjudningar. Jaa jag säger då det, ungdomar, välkomna ut i verkligheten..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar