Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 15 juni 2009

Kortis innan träning, bilder på lill-kissen

Tänk så man kan röra till det!! Jag har ju hela tiden trott att jag ska till Sharpman på studiebesök på torsdag, men (som tur var!) så kollade jag i kalendern igår, och det är ju imorrn jag ska dit! Vet inte vad jag fick torsdag ifrån, var väl för att vi pratade om torsdag förra veckan. Sen skulle jag ju få intyg från Djurnära av Marie, och det är ju lugnt, tänkte jag, vi hinner innan torsdag. Så nu måste jag in på hennes arbetsplats så hon får skriva ett där! Hon är snäll som gör det i alla fall! Känns som ganska viktigt med ett intyg från en djurbutik när man söker praktik på en annan… Men vad spännande det ska bli!! Hoppas jag sköter mej!

Blir ett kort inlägg nu. Ska bara hälla i mej min cola så blir det träning. Men tänkte jag skulle skriva ett par rader i alla fall, "blogga" liksom  Och sen visa lite bilder på vårt nytillskott, fick en massa bilder på honom igår! Sen hittade Fredrik ett program där man kan göra kul collage och Sandra tyckte genast om honom mycket mer Tyvärr så blir det som ett collage "på ett vitt papper" när man sparar, har inte sett hur det ser ut när man lägger det här än, men det är nog inte alltid så snyggt. Skulle bara vilja ha själva bildhögen som bild, om ni fattar? Har försökt greja i Paint shop pro, men jag får inte till det. Nån som vet hur man gör??

Sen måste jag skärpa mej för mina prenumeranters skull. När jag skriver så sparar ju jag allteftersom så att inget ska försvinna eller så. Jag skriver, sparar, lägger in bilder, sparar, rättar stavfel, sparar. Men varje gång jag trycker på "spara"-knappen så får ju ni ett mail… Så jag ska bättra mej!

Nu är colan slut så nu blir det Nautilus!


S*Bråstorpskattens Cedric
S*Bråstorpskattens Cedric

Här verkar det inte göra nåt att bilderna ligger på vit bakgrund, tycker det ser rätt snyggt ut!
Och jag börjar direkt med att vara bussig mot prenumeranterna och skicka iväg en sådär 5 mail… Men jag fick inte till det med bilderna! Men nu så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar