Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 4 februari 2010

Blogg-lista, torkställning, mobilstrumpa, akvariefiskar och middags-buffé

Då får vi se hur länge bloggen håller sej uppe denna gång…!
Tänkte jag skulle göra en "Bloggar jag följer"-lista här till höger, men så kommer jag inte in på min layout-sida.  Så jag får jag bygga på listan under tiden. Och vad retligt, jag inser att det är ganska många bloggar jag följer, men som jag aldrig skulle erkänna…! Eller definitivt inte rekommendera! Man kan ju inte gärna länka till en blogg med motiveringen "KOLLA, finns det mer bombad människa än denna???". Jag har ungefär 20 bloggar under "Favoriter", men när jag skulle förbereda denna lista så kom jag på ungefär…..fem. Vi får väl se vart det slutar, till att börja med så ska jag komma in på sidan…!

Sen sist då?? Har varit på ÖB och handlat en torkställning. Hedwig klättrade ju sönder vår förra. Nu hade de en likadan för 66:-… 
När jag kom hem så hade posten kommit. Jag köpte en så söt mobilstrumpa på Tradera, den ska jag ha kameran i! Och den var helt perfekt, jag får nog köpa några fler att byta med!
Mobilstrumpa

Och sen har pappa varit uppe, så nu sitter klösträden fast i väggarna, och även hyllorna. Diskmaskin och tavlor får det bli nån annan dag, då Fredrik är hemma och i alla fall kan få tro att han får vara med och bestämma…! 
Elliot upptäckte akvariet och fiskarna. Sånt hade han inte sett förut, han blev väldigt fascinerad! Kolla bara:
Elliot
Elliot
Elliot
Tillslut blev han trötter…
Elliot

När Fredrik kom hem så åkte vi till Arken och kollade på fiskar. Har inte mycket till övers för den butiken och jag blir ständigt påmind om varför. Som butiksarbetare så skäms man ju, det verkar inte som de vill ha folk där! Hur som helst så har de mycket fina fiskar! Vi kom nog näst intill överens om ett par sorter till som vi ska ha, men vi handlade inga husdjur idag 
När vi kom hem blev det "middag". En trevlig liten buffé bestående av tunnbrödssnittar med Philadelphia-ost och hamburgerkött, två sorters ölkorv, chips och dip och ett (??) glas vin! Tror fasen vi fick med HELA kostcirkeln där!  Äh, man kan inte vara duktig jämt…!
Kvällsmat
(En cider på bilden, men det var bara som aptit-retare…!)

Nu blir det tv resten av kvällen. Imorrn fyller min stora tissetasse Oliver 5 år! "Gammel-katten" ju! Tycker inte det var längesen alls som jag och mor halkade runt i snöyran utanför Kimstad och försökte hitta rätt. Och alla kattungarna var framåt och nyfikna, förutom en brun-mitted liten pojk’ som mest låg och sov i hörnet… Mitt hjärta! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar