Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 16 februari 2010

Ska göra lite ärenden, måste packa och borde inte Facebook ha nåt slags filter som tar bort alltför sinnessvaga??

Har lite att göra idag men för ovanlighetens skull så får jag inte riktigt tummen ur… Seg som fan, sov dåligt i natt igen. Somnade väl vid 4 men vaknade flera gånger av att Hedwig var överallt med sina vassa klor (som jag SKA klippa…), hon skulle ha min kudde, Fredrik försökte knuffa mej ur sängen. Inte mycket till kärlek över åt nån där en stund… Somnar förhoppningsvis bättre ikväll och jag ska ju upp tidigt imorrn så det kan ju passa bra då.
Till att börja med så ska jag skicka in papper till facket om att jag jobbat. Känns ju väldigt nödvändigt för två timmar, men men… Sen ska även Lekia ha ett papper med påskrift. Sen är det väl bäst att springa förbi Systembolaget idag och inte imorrn då man har resväska med sej. Ser lite dumt ut… Ett par cider kan man ju ha på bussen i alla fall!
Imorrn ska jag träffa Malin igen, det ser jag fram emot! Dock så hinner man inte speciellt mycket på en timme, men får väl ta det som det är. Kan ju se om hon har något att säga om livet i alla fall!
Sen höll jag på att garva på mej för en stund sen. Slö-surfar runt på Facebook, och vem sitter där och "är i ett förhållande" och "söker dejting"..?? Alltså jag blir mörkrädd, hur kan en människa vara så ofantligt pantad?? Har god lust att fråga hur det står till med lilla FRUGAN och hur "den dementa gubbjäveln" mår… (Nu är det lite brainstorming här men de flesta vet vad jag menar). Näe sinnesrubbat as är vad det är! 
Näe om man skulle sätta lite fart så man kommer hem snart igen…! Måste ju packa min lilla resväska. Var ett tag sen jag var ute på Östersjön, undra vad man ska ha med sej…! Behövs nåt mer än tandborste?? 
Och sen ska det snöa i tre dagar…
Höres kanske senare!

1 kommentar:

  1. Jaa du, vissa kanske inte borde ha tillgång till FB eller så är det deras fruar som borde ha FB…..??!!

    SvaraRadera