Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 23 februari 2010

Inställd cellprovskontroll och 4 år sen jag fick bröstkorgen uppskuren….nästan i alla fall :-)

Uppe tidigt som satan idag!! Känns det som i alla fall… Inte längesen jag somnade ju. Jag skulle ju på cellprovskontroll 8.40 men "inre omständigheter" såg till att jag får skjuta upp det besöket några dagar. Så kan det vara ibland! Men det känns faktiskt rätt skönt att slippa ge sej ut i det här vädret, det idiot-snöar IGEN!! Så nu slipper jag förhoppningsvis gå ut i det ännu en dag. Imorrn blir det ju däremot mera då jag både ska till sjukhuset och bada (vilket mina leder kommer ÄLSKA nu, satan vad de inte mår bra…!! På mornarna gör det ont att vara förlovad, om jag säger så… ), och på eftermiddagen ska jag till Brinken och träffa Joakim. Får hoppas att snöröjningen i Motala jobbat hårt tills dess…! :)
På tal om sjukhus, idag 23/2 för 4 år sen (minns jag för jag kollade på OS hela kvällen…) fick jag ÄNTLIGEN ta plats på operationsbordet!! Vid den här tiden hade jag fått på en tjusig blå rock, galet långa och stora stumpor, ytterst söta jättetrosor, blivit pre-medicinerad och låg och lullade med en sköterska uppe på operation i väntan på att personalens morgonmöte skulle ta slut. Sen gick det snabbt, kom folk från alla håll i mössor och munskydd och presenterade sej. "Hej, jag heter Ann-Britt och jag ska vara med här!". "Jaa, jag heter Sandra och ska också vara med här…!" (Sa jag att bli fått några bli skojig-piller…??) och så fick jag den härliga masken över näsa och mun och fick andas syrgas, sen frågade nån "Sandra, hur lång är du??". "Enåfemt…..", sen är det kolsvart. Haha, ibland hade Michael Jackson helt klart sina snille-stunder :)
Hittade ett par bilder, nostalgiskt värre! :)
Trötter
Måste varit när jag precis kommit tillbaka på salen. Minns inte ett shit av detta. Desinficeringen kan man ju inte klaga på i alla fall, ser ut som största delen av mej fick sin beskärda del! 
Piggare
Några timmar senare. Lite piggare.
Jag mådde riktigt bra förutom att jag kaskad-spydde emellanåt. Men däremellan kändes det helt okej! :) Jag tror att detta var strax efter att jag ringt till familjen som befann sej på bussen på väg på kryssning, av alla ställen haha, för att tala om att jag levde. Tror detta var min dittills tredje rock, blödde ju som en slaktad gris!! Men de är otippat sköna, de där! Ser lite svullen ut i ansiktet, tror det är från maskerna, de fick ju för sej att jag behövde lite hjälp med att andas ordentligt på uppvaket så det var syrgas där så det säkert kunde täckt hela ISS’ behov :)
Och på kvällen låg jag och kollade på när team Annette Norberg tog OS-guld i curling, helt klart en dag att minnas! Och på natten lyckades jag fastna i sängen, skulle gå upp och givetvis på egen hand, men var väl inte riktigt smidigheten själv så jag lyckades hamna tvärs över bingen på nåt vänster och kom varken fram eller tillbaka. Var bara att svälja stoltheten och trycka på larmknappen "Hjälp, jag har fastnat!!". Bra jobbat, Sandra…!

Nähe, nu är frågan om man ska försöka somna om eller hitta på nåt uppe och tro på att man ska somna ikväll istället…!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag gav dig en gul tegelsten i fall att du vill prova exportera din blogg till bloggworld.se (BlogTown i WordPress format)

    SvaraRadera