Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 13 februari 2010

Såklart lite melodifestival och tillökning i det blöta

Jaa, ännu en flopp i Melodifestivalen… Alltså vad är det för gökar som röstar??? Orkar inte summera för vem bryr sej liksom. Eller joo, lite… Eric i och för sej då, helt okej låt! Helt klart värd finalplatsen! Andreas… Fy för fan, han hade platsat i tjatiga släpigheten i förra deltävlingen. Att han ens höll sej vaken själv! Definitivt inte värd att gå direkt till final! Anna Maria… Har man ingen sångröst bör man hålla sej ifrån ballader. Orsa spelmän… Jaa denna vecka är det den låten man går och lallar på! En helt klart vacker melodi, men snälla Kalle…. …kanske två, tre, hundra sånglektioner…?? En bra stil-enlig (finns det ordet??) sångare typ Robban Damberg och låten hade blivit en riktig klassiker! Highlights & MiSt… Jaa bara att det var Highlights ger ju pluspoäng i min värld. Alltid trevligt med Motala-deltagare dessutom *Go Johan!!* Låten var ganska "typisk" – trallvänlig, medryckande. Definitivt inte sämst idag. Doggelito… Jaa, det är väl DO som kräver att festivalen måste spegla dagens mångkulturella samhälle i Sverige. Kan inte komma på nån bättre förklaring till varför de är med. Motalas andra representant Hanna… Show – helt klart. Professionellt – absolut. Ägna mer tid till att leka porrstjärna än att artista – jupp, tyvärr. Men låten lär absolut bli en radioplåga! Till sist, hette hon Pauline…?? Värd en "Andra chansen"-plats – aldrig. Väldigt intetsägande, både låt och artist. Paus-musiken… SVT Play passade på att strejka så jag fick följa sändningen via radio just då. KENT’s enda godkända låt, men vad fasen var det för tondöva muppar som sjöng..??? Jaa, jag fick ju svaret sen… Hoppsan... :-/ 
Jaa det var det! Vågar man hoppas på bättring nästa vecka eller ska man redan nu fundera ut en bra film att hyra??

Och sen konstaterade vi idag att vi har fått tillökning. "Köp 5 Black Molly – få…jaa minst 7 i alla fall". Fiskarna har fått bebisar! Och vi TROR att det är Black Molly, men vet inte säkert än. Och än så länge har vi sett två små. Det är fasen så de är riktigt söta!! Det positiva är att då måste vi ha lyckats ganska bra med akvariet, om de trivs så bra att de gör lyckade av-ynglingar (finns DET ordet..??). Det negativa är att riskerar vi att få "burken full" nu..?? Tanken är ju att skaffa några fler sorter, inte få Black Molly-invasion..

Ska fortsätta titta på "Beck – Kartellen" nu. Sen blir det nog en dusch och läggdags. Är en smula segt idag. Kommer ni sova gott i natt efter dagens Melodifestival eller blir det OS hela natten??

1 kommentar:

  1. Grattis till tillökningen!!! Hoppas ni inte får baby-invasion nu….hihi
    Kram Marie

    SvaraRadera