Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 6 februari 2010

Födelsedagskalas, katterna har fått flytta hem och snart nya ljus!

Kom precis hem, har varit på födelsedagskalas :) Om nu någon skulle råkat missa det så blev Oliver 5 år idag! Stora kissen! Tacos och banan-bakelse, en helt okej födelsedag! 
Nu tar jag det lugnt med en Smirnoff Ice innan läggdags. Sune och Hedwig är hemma nu, lite kul att se hur de inspekterar nya stället! Märkte att man tappat lite av "katt-tänket" så det återstår att se hur mycket som gått i kras imorrn bitti! Ska väl hoppas att vi förberett bra, men man vet ju aldrig! Vi trodde de skulle överfalla fiskarna, men det var inget! Hedwig tittade lite på dem och "vinkade" (=satte tassarna mot glaset) och sen var det bra med det! Sune tog sej också ett litet kik bara. Även klösträdet har de inspekterat. Hedwig var givetvis så högt upp som det gick… Gissar att det är mer fart på dem imorrn när de fått "bo in sej" lite mer!
I helgen ska tavlor och sånt upp, så ny blir det borrmaskin i näven och blåslampa i röven…..på Fredrik :) Ska bli trevligt med lite på väggarna igen, var ju dåligt med det i förra lägenheten, fanns ju knappt några väggar att sätta nåt på, fönster ta mej fasen överallt!!
Och en hatthylla ska vi få också, en vaktmästare var här förut idag och mätte hur bred vi skulle ha. Så snart slipper man hänga jackan på garderobsdörren…!
Och sen hade visst ljusen från Annas party kommit, så hon skulle komma med dom imorrn eller på söndag. Sen blir det doft av "Tropiskt vattenfall", "Stämning" och "Kakglasyr" här hemma :)
Tog lite bilder på djuren idag, men de får vänta till imorrn. Är ju faktiskt lite bök med att lägga över dem från kameran, förminska dem, stämpla, ladda upp dem på en server osv och det orkar jag inte ikväll!
Jaa det var årets första födelsedag i familjen det! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar