Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 2 februari 2010

Lax och potatis, fynd i byrån, ny skiva, fiskarna och min kaka

Mätt och belåten! Idag blev det lax i ugn med kokt potatis (som JAG skalat! ). Man ska ju bli smart av fisk, bara att vänta och hoppas, haha 
Och ute fortsätter det snöa. Denna bild tog jag från sovrumsfönstret för ett par dagar sen, men det ser ungefär likadant ut nu 
Vinter

Annars så har jag varit hos Marie idag. Trevligt som vanligt med te, scones och mycket prat! Tur att hon finns och vill ha besök, så jag inte behöver känna mej alltför skyldig för att jag inte plockar här hemma så mycket som jag borde, haha  Men när jag kom hem så gjorde jag i ordning byrån i köket. På förra stället så slängde jag ner allt i byrån i en låda, nu blev det att rensa och sortera och sen lägga i lådan igen! Och det var intressant, hittade många rariteter! Bl.a. bevis på att jag är en människa som åker på Ålands-kryssningar med måtta… Eller vad sägs??
Hyttnycklar
Och detta är väl ändå kanske 50% av alla hyttnycklar som jag haft genom åren… Och snart bär det av igen! 

Så hittade jag ett kuvert… I det hittade jag något jag faktiskt saknat och letat efter ett tag! Bilder från Elliots första tid i livet. Jag fick scanna in bilderna så kvalitén är sådär, men ändå…!
Doris+valpar
Valparna blir tvättade av mamma Doris
Pappa Diesel
Pappa Diesel
Små valpar
Små små valpar! En av dem är min Elliot 
Doris igen
Mamma Doris tar en matpaus!
Jaa tänk så liten han har varit!!

Sen kom posten och jag fick paket-avi. Gick ner till stan och hämtade ut det; nya skivan från "Janne Krantz med bas"! Jag beställde den i söndags kväll, så (som vanligt!) riktigt snabba bud!! Så nu har jag lyssnat på den, och jag fick potatisen skalad och disken diskad, det är bra med nya skivor ibland!  Och den var helt okej! Mycket nytt, mer eller mindre rumsrena historier, polkor, vals, schottis och fasen vet allt! Sen så visste jag ju att Robban är en otroligt duktig musiker och har väldigt bra röst, och nu fick jag dessutom ordentligt prov på hans låtskrivarkunskaper. Även det behärskar "pöjken" med den äran…! 
"Janne Krantz med bas"
Klicka på bilden och beställ ert egna exemplar, ni kommer inte ångra er..!!

Och till slut några fler bilder.
Försökte plåta våra fiskar häromdagen, det gick väl sådär… Inte så värst fotogenique varelser det där!  Men en liten uppfattning om hur de ser ut får man allt!
Rödmunstetror
Tre av våra rödmunstetror i sitt favorit-hörn
Black Molly & Rödmunstetra
Två Black Molly och en rödmunstetra. (Tetran är vid flygplanets bakre vinge….)

Och till sist min choklad- och kokoskaka som jag gav med på igår. Blev en bit till frukost idag, hade fasen inte behövt äta mer sen egentligen…!  Väldigt maffigt.
Choklad- och kokoskaka

Nu blir det soffan, tv, lördagsgodis och jag har även hört rykte om en semla…! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar