Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 9 februari 2010

Gårdagens bilder, testat tvättstugan, nostalgi på hög nivå och ännu en semla

Då har jag fått in bilderna från lilla äventyret hos veterinären i Näsby igår. Är väl lika bra att börja med dom!
Frukost på Mc Donalds…
Frukost
Ett Näsby i snötäcke!
Vinter
Vinter
Vinter
Vinter
Vinter
Vinter

Framme på kliniken och Sune har fått lite mysiga preparat i sej…!
Sune på operationsbordet
Allt gick jättebra!! Idag märker man inget på Sune, han flummar runt i sin egna lilla värld precis som han brukar!  Bara hoppas hormonerna lugnar ner sej också, han har inte vidare vacker sångröst när han sätter igång…

Och på kvällen var det som sagt smörgåstårta hos mormor:
Smörgåstårta

Det var gårdagen i bilder det! 

Dagen då… Har inte gjort nåt speciellt egentligen. Gick ner till tvättstugan och bokade tid, skulle precis ner och sätta igång när Anna ringde och frågade om hon fick hälsa på. Och jag är ju inte den som annars smiter från hushållssysslor, men jag kände mej tvungen att visa henne vår nya lägenhet *hmm hmm*.  Så det blev en trevlig pratstund om allt mellan himmel och jord! När hon åkt så var det bara att fortsätta med min tvätt *SUCK* En liten tvättstuga, bara en maskin. I förra huset fanns två, men det var väl också enda fördelen… Men lite fick vi tvättat i alla fall! Ska väl fortsätta lite imorrn, är det tänkt.

Min rygg mår inte bra idag, var väl inte riktigt hälsosamt att sätta bilen i en snöhög igår och sen försöka få loss den. Det hugger och har sej, är väl nån muskel som inte mår riktigt bra! Blir skönt att krypa ner i varmvattnet på sjukhuset imorrn!
Jaa, en väldigt innehållsrik dag detta… 
Jo just fasen, jag vann ju en till mobilstrumpa på Tradera! Kunde inte låta bli, jag blev så nostalgisk!! Och titta bara!!
Mobilstrumpa
Det är kärlek och minnen det!! Man blir ju helt te' sej i trasera …! :)

Läggdags alldeles strax. Ska läsa ut boken ikväll, tänkte. Henning Mankells "Den orolige mannen". Fasen vad den har varit bra!! 
Nu ska jag stoppa i mej en semla! Undra om det är årets sjätte…. Eller kanske sjunde… Who cares. Och jag trodde aldrig jag skulle säga det, men nu får gärna snön försvinna så man kan hälsa på i spåret igen! Saknar det fasen!! Ska ju såklart även köra igång med vanliga träningen, förhoppningsvis inom kort, men att springa Råssnäs-udden runt är en himla härlig upplevelse faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar