Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 18 februari 2010

Kryssning! Kort och gott…

En kortis (är det tänkt i alla fall) innan läggdags. Är riktigt trött i mössan! Men fasen vilken kul kryssning det har varit!! Ett gäng tjejer (möjligtvis "tanter"….och så jag! :) ) innebär en jädra massa skratt, mer eller mindre sjuk humor, god mat, gott att dricka, dans (både frivilliga och påtvingade *haha*), Casanovas (duracell-Sethsson på klaviatur, jädrar vad han hamrade!! Och Ryding fick lite sex-appeal (eller nåt…) genom att sjunga, det har jag länge saknat!  :)) och trubadur-Janne (go’ och gla’ som vanligt med ännu icke identifierat tungomål och Östersjöns mest sparsamma frisyr :P ). Fast jag tog det lite lugnt med drickat. Var ju bara Eva i resesällskapet som jag kände sen innan och vill ju inte riskera att det blir nåt dumt som helvetiska anfall eller nåt p.g.a dricka… ("Firar" f.ö. alldeles snart 2 år som anfalls-fri! "Riktiga" elefantdildo-anfall alltså, lite ryckningar i händerna räknas inte! ). På bussen (av alla ställen….) blev jag rätt dragen då jag räknat ut exakt hur mycket "färdkost" som skulle gå åt, men så fick jag en cider av Eva som hon inte tyckte om så då ökades promillen lite… Men sen var det fasen lugnt resten av kvällen var det lugnt! En öl här, en Smirnoff ice där, höll det hela på en bra nivå! Gick och la oss 4.30 i morse och strax efter 9 studsade jag upp som en lärka… …eller som ett o-urfrostat kylskåp… Kroppen är ju inte riktigt i bästa skick nu i det här klimatet, fy för fan vad ont det gör i gångjärnen emellanåt!! (Just nu är ena handleden, fingrarna och armbågen värst, men näe jag har nog inte alls gjort hastiga och oväntade rörelser på senaste, som t.ex. kånkat på resväskor, öllådor, mindre dansanta danspartners osv)
Hur som helst, en riktigt trevlig resa, det får vi göra om snart igen, tycker jag!! Och som ett litet minne av just denna resa (behöver ju detaljer att minnas när hyttnyckel-högen bara växer sej större) så kommer här ett par väldigt fina och tänkvärda låtar, varav den ena en favorit i repris:



Oj oj, inte ett öga torrt! :)
Och på vägen hem, med ex-Casanova’n Andreas vid spakarna…..eller pedalerna kanske det heter på en buss, blev ju resan ännu mer spännande i snöstorm… Ischa!! Men men, hem välbehållen kom man i alla fall! Jag sov ju faktiskt under stora delar av färden. Få förunnat att i det närmaste kunna sträcka ut sej på tvären över två buss-säten, men är man fem sjundedelars dvärg så är man :) "Jag räcker dit jag ska i alla fall" som nån jävligt intelligent själ kläckte nån gång, men då var det inte till mej, tur det…!
Näe jag hoppas det blir en resa till snart, fick lite smak på det nu!! Helt klart en viss skillnad på vad för folk man åker med, har jag kommit på… När en hel resa går ut på att få hålla "kompisars" handväskor medan de jagar "kändisar" för att bli ännu ett sträck i sängstolpen, då är det inte så jädra kul… Näe tack till ovan nämnda plus MonicaJessika och Lillan för en trevlig resa!!

Jaja, "kortis" var det… Jag har ju faktiskt skrivit längre i mina dar… :) (Fast detta var nog de mesta parentes-täta inlägget jag skrivit…!) Men nu ska jag dricka upp välförtjänta vinet och sen blir det läggdags! Borta bra men hemma bäst. Ser riktigt fram emot Hedwigs finkänsliga smygande i ansiktet imorrn kl 05 och en sambo som snor både täcke, kuddar och utrymme…!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar