Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 28 februari 2010

Sambon tar sovmorgon, lite melodifestival och namnsdag

Nu får jag nog snart gå in och sparka lite på min sambo och kolla så han lever… En annan studsar ju upp glad och morgonpigg i ottan (hmm, i ottan hade jag nog knappt somnat…) men klockan 11 i alla fall :)
Sitter och kollar lite på Ålandskryssningar igen, fick verkligen smak på det där och 17/3 spelar Highlights, ingen som har lite tid över och vill följa med..?? :)
Och betalat räkningar har jag gjort, det var ingen som tog hand om dom åt mej den här månaden heller, märkligt…! Tänkte se Melodifestivalen, missade ju den igår, men SÅ tidigt var jag visst inte uppe så jag fick kolla på bidragen på nätet istället. Peter Jöback är Peter Jöback, oavsett vad/vem han tänder på, inget snack om det! Anna Bergendahls storhet har jag inte riktigt fattat. Tyckte hon lät som en ap-nervös liten tös på högstadiets talangjakt. Och glad-pop i all ära, men Pernilla Wahlgren… En aning passé…?? Ett gäng punk-pojkar, Noll disciplin… Jaa det vore väl snyggt att låta en låt som heter ”Idiot” representera Sverige… I och för sej, kan man beskriva regeringen som varit på bättre sätt?? Näe, så får man inte säga… :) Neo-låten var helt okej när man bara hörde den! Sen råkade jag få upp rutan med karl’n… Py Bäckman bör nog hålla sej till rollen som låtskrivare, herrejävlar..!!  Sibel… Tjaa, varken bu eller bä. En vanlig dänga som garanterat blir en radioplåga.Lovestoned… Helt okej låt, men inte utstickande på nåt sätt. Haha om man skulle bli recensent på riktigt, tror ni inte jag skulle göra mej som det?? :D
Nu rullar Wahlströms och som jag skrev igår så låter de mycket bättre i studion än live vilket är synd för många av låtarna är riktigt bra, Tobbe Nyström är ett riktigt geni emellanåt!! Sandra råkar ju nu vara Sandra så balladerna är de som träffar hårdast och såna har bandet några helt klockrena!
Nähe, sparka på Fredrik var det… Kan ju påminna honom om att jag (och nästan resten av världen också) råkar ha namnsdag idag (Maria) och vill ha trerätters till kvällen, tror ni han blir glad då?? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar