Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 22 februari 2010

Då har man gått och dragit på sej helt onödiga bakterier….! *suck*

Jaa här får man för att man sitter med jobbansökningar upp till lårbenen och skryter om att "Jag är så sällan sjuk, nästan aldrig faktiskt, tror det händer en gång vart tredje år!!", i princip så. Så sitter man nu här och snorar, hostar, nyser, fräser, fryser, svettas, har ont i magen och en i det närmaste omänsklig ledvärk… Där fick jag. Kunde inte sova i natt, så fort jag la mej ner så "slurpade" det till i näsa och hals och jag for upp igen. Framåt 5 tog jag täcke och STORA kudden och gick ut i soffan och kollade på OS. Dam-curling (också en sport för sej…) och sen Sverige-Finland i hockey. Framåt tredje perioden lyckades jag faktiskt somna, men vaknade när Fredrik gick till jobbet. Så nu sitter man här och tycker synd om sej själv! Tangentbords-tekniken ser lite intressant ut idag (vilket Fredrik hävdar att den iofs alltid gör…), men lederna i fingrarna har bestämt sej för att strejka. Blev ett par panodil till "frukost", så jag hoppas det ger efter snart.
Näe det är inget kul alls att vara sjuk!! Tur att jag klarade kryssningen i alla fall, har ju faktiskt varit med om förut att inte vara kurant på den där båten och det är inget att rekommendera! Dock var det magen som bråkade då, jag käkade treo och imodium jädrar! Satt i en trapp hela kvällen och lyssnade på Casanovas, vilket iofs var helt godkänt! :) Sen framåt 2-2.30 började magen lugna ner sej och då ville jag börja festa…! Men då envisades folk runt omkring med att gäspa ikapp, vilka vänner man har…! 
Näe jag får väl dra täcket över huvudet igen och fortsätta med något av mina marathon. "Färjan" eller "Rederiet". Haha, jag kommer osökt att tänka på, fan vet om det inte var samma resa, när jag och en tjej till hittade vakten som satt vid landgången i Mariehamn och roade/trakasserade honom en stund! I början skulle han verka stenhård och satt med sitt Aftonblad och sin cola-burk och muttrade, men tillslut kunde han inte hålla sej för garv längre :)  Då vet jag att jag bland mycket annat frågade om det pågick lika mycket suspekta grejer på båten i verkligheten som i tv-serien. Folk hoppar över bord, matförgiftning i restaurangen, alla vänstrar med alla i personalen, en frireligiös intendent, en kapten som knarkar, en förstestyrman som super och spelar, en annan intendent våldtar maskinpersonal och hyttstäderskor, en kryssningsvärd som fifflar med bankkort (vore väl nåt för klämkäcke Per det..? :) ), skottlossningar på bildäck etc etc. Har för mej att han sa nåt om att han inte har en aning om vad som försiggår i hytterna, men att det mest allvarliga han varit med om var sjukdomsfall och ibland följda av dödsfall. Jaa vad fan, frågar man inget så får man inget veta! :)
Näe får nog dra några avsnitt till, tror jag! 
Hej på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar