Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 7 februari 2010

Några tavlor uppe, schlagerfestival, Paint shop pro, seg söndag och nya fiskar!

Idag har jag skallebank. Fast nu börjar det gå över, panodil gör susen ibland!
Igår fick vi faktiskt upp lite tavlor! Vi/jag mätte och räknade så det rök ur öronen, är väl därför skallen värker idag :) Detta är två av våra tavlor, Fredriks julklapp från mej:
Tavlor
Och tavlorna hänger inte så snett som det ser ut…!!
På kvällen blev det hemmagjord pizza *MUMS*, vin, pepino och "Melodifestivalen".
Pizza
Inte otäckt nån stans…!  :)
Och som vanligt så undrar man hur de låtar låter som INTE kommer med… Det verkar ju snarare vara sport i att komma på något så udda som möjligt! Olas låt var en riktig schlager-dänga, den gick jag och sjöng på resten av kvällen så det måste väl innebära att den träffade rätt :) Sen gillade jag Anders Ekborgs låt också, men det är mer för jag gillar musikal-genren. Jessica Andersson – visst, helt okej, men att den skulle kunna jämföras med fjolårets "Empty room"… My ass…! Jenny f.d Öhlund… Då var det nära att skämmas-kudden fick plockas fram faktiskt. Linda (hette hon så?? )… Också hederlig schlagerdänga, men stack inte ut på nåt sätt. Rappare har inget att göra i Melodifestivalen, räcker som förklaring till "Singel"-bidraget. Och sen Dar-es-SalamSalem-al-Fakir, vad han nu heter, det var det mest värdelösa jag hört på länge!! Har aldrig förstått hans "storhet". Sjunger falskt, bara det. Har jag glömt nån…?? Just det "hårdrockarna"… Ett tre minuter långt intro och sen var låten slut. Heja… Jag kan ha glömt någon mer, men det får vara nog nu. Tycker deltävlingen kan sammanfattas med "Tjatigt". De allra flesta låtarna var riktigt tjatiga. Sen undrar jag varför kvinnliga programledare har så jädra svårt att vara avslappnande?? Petra Mede förra året, Christine "Hej-jag-har-fler-tänder-i-munnen-än-vad-det-finns-plats-för" Meltzer… Lena Ph, när det begav sej. De känns så….första ordet jag kommer på är "skitnödiga". Sin strävan efter att vara rolig blir bara pinsam. Christine låter som Dolph Lundgren ser ut – som ett vandrande nackspärr! Näe, tacka vet jag MånsPeter Settman och t.o.m mysmumin-Mark…! Jaa, det var sammanfattningen från första delen av Björkmans landsplåga! Och vad är väl svininfluensa, miljonförskingringar inom Röda korset och jordbävningar i Haiti när det är SCHLAGERFESTIVAL??

Idag blev det sovmorgon. Jag kom upp först och medan jag väntade på att Fredrik skulle vakna så leka jag lite med Paint shop pro. Och jaa, lite roligheter fick jag faktiskt till! Eller vad tycks??
Sune, PSP Hedwig, PSP
Elliot, PSP
Träd
Love
Ett väldigt kul program att jobba med! (När det fungerar och blir som man vill d.v.s…! )

När gubben väl släpat sej upp så kom pappa och hälsade på en sväng, kolla vad vi behöver för borr, skruv och plugg och sånt för att få upp grejer på väggarna här. Sen åkte vi till ÖB, handlade lite nödvändig/onödig-heter. Efter det blev det Maxi och till sist Arken. Köpte 5 st neontetror. Väl hemma konstaterade vi att vi gott kunde köpt 5 till, men vi får väl se hur vi gör! Fint blev det i alla fall! På hemvägen hoppade jag in till Anna och hämtade Partylite-ljusen.
På tal om fisk så försökte jag fotografera fiskarna i akvariet igår, det är fasen inte lätt…! 
Rödmunstetror
Här är faktiskt alla våra fem Rödmunstetror samlade på samma bild!  Skärpa och sånt är överkurs, men man ser ju lite hur de ser ut i alla fall…!
Black Molly
En kamera-kåt Black Molly!

Och sen har även Hedwig lyckats att fastna på ett par kort.
Hedwig
Hedwig

Nu blir det snart mat och sen blir det nog läggdags skapligt tidigt. Imorrn bär det av till en veterinärklinik mitt ute i ingenstans för att knipsa av kulorna på Sune och ge Hedwig vaccination. Hoppas snöröjningen har fungerat på landet, hihi!

1 kommentar:

  1. Åh så fina tavlorna blev på kissarna!! supersnyggt!
    Kram Marie

    SvaraRadera