Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 19 februari 2010

Var det igår jag söp..??, brottningsmatch med katten och brist på ork att göra nåt

Ibland har min kropp rätt taskig tajming…! Igår mådde jag helt okej, var riktigt alert fast vi festat kvällen innan. Igår drack jag en Smirnoff ice (den obligatoriska kryssnings-frukosten; Smirnoff ice och kanelbulle! :) ) och sen en öl och lite vin när jag kommit hem på kvällen. Och idag… Vaknade med ordentlig skallebank, är trött, seg, vill helst stanna i sängen (jag kompromissar och sitter uppe i pyjamas…), mår allmänt tjuvtjockt och kroppen känns ungefär som ett illa ihopsatt modellflygplan eller nåt. Känns ungefär som jag hade ordentlig "rotblöta" igår! Så den kom väl en dag för sent då…! Fast å andra sidan så behöver det inte ha ett dugg med alkohol att göra, är antagligen mitt sätt att reagera på förändring i tillvaron. Tar ju en del på krafterna att åka iväg sådär, och det känner man först när man kommer innanför dörren hemma och pustar ut. Men det är det helt klart värt ibland! :) Och som om det inte vore nog att må dåligt så genomgår jag mindre brottningsmatch med katten här, han (Sune, vem annars…) bara SKA upp i famnen och jag vill inte ha honom där när jag ska skriva!! Puttar ner honom igen, men det tar 3 sekunder så är han på väg upp igen! Till slut gav han sej och bökade sej in under armen på mej istället, blev inte mycket smidigare men…
Sune är jobbig
Ytterst smidig kille, det där…!

Tänkte fixa lite med mp3-spelaren på förstasidan, men då har den sidan bestämt sej för att strejka så det får jag väl göra senare då. Det är ju så att man på allvar känner för att krypa ner under täcket igen och bege sej in i sin molniga och i regel mycket mer behagliga värld!
Just det, ska lägga ut lite bilder från resan också. Det blev ytterst få, tre stycken… Hade inga bra fickor att ha kamera och telefon och sånt i. Men det kanske var lika bra det, haha :)
Här är i alla fall snöfall i Nyköpingsbro:
Nyköpingsbro
Skitväder på E4:an:
Motorvägen
Och frukost på Cinderella…
Frukost
En massa annat lustigt var med på den bilden, bl.a. Evas byst, så jag redigerade den lite. Blev helt klart sådär, men orkar inte lägga nån större energi på det :)

Nähe, vad ska man hitta på nu då…? Äh, jag kommer säkerligen på nåt! Hörde rykten om att ÖB hade erbjudande på kattsand och sen hade jag visst paket från DHL att hämta nere i stan. Steg ett blir väl att komma ur pyjamasen, ansträngande nog det… Kallt som satan är det visst ute också

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar