Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 22 februari 2010

Natt-macka och ishockey

Ännu blev det visst inte sovdags! (Börjar nästan likna en riktig blogg det här :) ) Låg och spelade mobil-spel men så kom jag på att jag var hungrig. Då sitter lite Skogaholm inte helt fel! :) Och så kunde man ju inte låta bli SVT Play heller, så nu rullar Kanada-USA för fullt… Trivs rätt bra med tillvaron! Det kunde ju varit värre, man kunde ju gjort som Madeleine och få för sej att föda tvillingpojkar ungefär nyss…! :) Näe jag trivs ypperligt med min ostmacka, min apelsinjuice och mitt hela och oömma underliv! :P Näevars, Grattis på er, hur som helst!! :)
Annars så är det som vanligt så här dags, det små grå jobbar för fullt, utan att de egentligen behöver göra det.  Och bonus för i natt är att det känns som snoken är full med cement. Livet leker! De konstaterade ju att jag hade en massa ärrvävnad därinne, fattar inte att de inte kunde tagit bort det när de ändå var inne i näsan och halvvägs nere i svalget och rotade!! 
När jag vaknar så måste jag ta kontakt med banken så jag kan få hjälp med min överföring till Tyskland. Spännande värre det där, jag har fått en bank-kod som går in i mitt system, men mottagaren blir inte godkänd. Och när jag pratade med banken i lördags så menade de att koden var fel för de fick inte upp nån bank… Så på måndag ska utlandsenheten finnas på plats, så vi får väl hoppas att det ordnar sej!
Sen funderar jag på vad jag ska göra i sommar. Skulle ju gärna vilja veta det ganska snart så man kan lugna ner sej lite. Och sen skulle jag vilja få iordning här hemma. Det är mycket jag vill, känner jag... Och även sätta fart med träningen. Men det är ju ett halvt företag att bara ta sej ut och in i bilen, så det får väl dröja ännu ett par veckor. Hoppas det kan bli i alla fall några grader varmare ute så man kan springa utan att få kallbrand i luftrören! Men min semmel-diet nu så känns det som man skulle behöva komma igång igen…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar