Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 4 februari 2010

Snöstorm inomhus, grannar informerar om parkering, kastrering bokad och SNART är det klart här..!!

Bloggen tillbaka, vad skönt!! Jag hann NÄSTAN bli nervös…! Det vore ju en hel del arbete som skulle försvinna om det hände nåt… Men nu verkar det stabilt igen!
Igår tänkte jag ta sovmorgon. Så vaknar jag av det plaskar och att det liksom skvätter och tittar upp… Då har NÅGON öppnat sovrumsfönstret (bara på vädringsläge, men det var visst tillräckligt!) och ute idiot-snöar det… Jaa det var pölar på sängbordet, på golvet och i fönstret såg det ut så här:
BLÖTT
Himla mysigt… Så det var bara att börja morgonen med att skura. Sen var det inte direkt frestande att gå och lägga sej igen. Upp och gjorde just ingenting innan det var dags att gå till bassängträningen. Lite sen och stressad blev jag, alltid fastnar man med nåt  När jag väl kom iväg så stod en av de anställda (eller vad nu just han är, tycker det verkar vara ren "fritidsgård" där emellanåt…!) på grann-pizzerian och hojade om att jag måste flytta bilen! Jag förklarade att jag inte stod olagligt, men joodå, snöplogen kunde inte skotta! Och visst, det kunde jag väl köpa, men hur som helst så hann jag inte flytta bilen just då, var tvungen att skynda iväg till sjukhuset. Träningen gick bra, skönt när vi bara är två stycken, lite lättare att koncentrera sej då! Och igår tog det nog riktigt bra, bara stod och "var" i duschen länge efteråt. Var väl välbehövligt med lite avslappning efter allt jobb med flytt och skit.
När jag kom tillbaka så var bilen helt inplogad, inte en chans att den gick att flytta!! Och vad kul att försöka och skotta och träla med en hel pizzeria på första parkett…  Så jag bestämde mej för att om någon kom och härjade så stod bilen helt enkelt där för att den inte gick igång på morgonen…  Men jag blir lite sne’ (olikt mej vaa….), tycker det ska finnas föreskrifter om hur man ska parkera! Enligt skyltar så får man stå där, men om det är nån ändring för att det är snö så bör väl hyresgäster få reda på det på annat sätt än att en granne ska stå och gapa att man inte får stå där för det är "forrbjoooodett"!! Medan jag på ca en vecka lärt mej att flyttar man bilen så står en av deras pizza-bilar där typ 2 minuter senare… Näe men man tycker väl inte att det är grannarnas sak att redogöra för kvarterets trafikregler…

Jag gick upp i lägenheten och plockade i den. Sen när Fredrik kom hem så tog vi ordentliga rycket, bar ner överblivna möbler i källaren, inredde "kontoret" (inte toaletten…) och fick lite allmän ordning, tycker jag allt! Lite småplock kvar, och det undrar man ju om man någonsin blir av med… Det mesta som ligger "utspritt" nu är tomma kartonger som ska ner i källaren. Och sen tavlor såklart och de ska ju upp på väggarna vad det lider…!  Så nu ska våra ligister snart flytta hem!  
21.30 gav vi upp och bestämde oss för Mc Donalds. Förberedde oss på snöskottning, men plogaren hade varit "hygglig" och lämnat ca 50 cm framför bilen, så det gick faktiskt att bara vrida om ordentligt och gasa så kom man ut. Sen satt inte en Big Mac fel…!
Kunde inte sova sen. Slutade med att jag läste "Wallander" och drack juice kl 3.30… Det är som vanligt, trött så ögonen klipper, men i helsike att man får ro!!

Trodde jag skulle sova bort hela dagen idag, men jag vaknade 10. Utan snökaos inomhus… Jag ringde till Södergården och beställde kastrering till Sune och vaccinering till Hedwig så på måndag bär det av ut på landet. Får hoppas man kan hålla sej på vägen  Skönt att få det gjort! Sen ska det även bli Robbans tur vad det lider!
Nu ska pappa snart komma och hjälpa oss att "katt-säkra" hemmet, sätta fast möbler i väggarna och så, sen hoppas jag att vi även har en fungerande diskmaskin ikväll… 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar