Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 27 februari 2010

Cupolen ikväll, ekonomi-strul och klass-återträff

Trodde jag skulle sova hela dagen idag efter nattens bravader, kom väl i säng strax efter 4, var ju tvungen att se prisutdelning och så :-) Men jag vaknade strax innan 10 när Fredrik smällde igen dörren och sen var det ju dumt att lägga sej och somna om igen. Blir lugnt nu fram till sena eftermiddagen då jag ska göra mej i ordning och åka och fira Marie. Kändes lite sådär först att försöka fixa kläder, hår, smink och sånt när lederna inte fungerar. Liksom bara en sån sak som att sätta upp en tofs… Inte det lättaste!! Men nu är det lite bättre, så det ska väl lösa sej! :-)
Ikväll blir det som sagt Wahlströms i Cupolen. Dock ingen dans, då går jag sönder eller nåt. Får väl köra mitt vanliga race och gömma mej bakom en högtalare eller nåt :-) Sen såg jag att trubaduren Jocke Göransson spelar i puben, det är ju en gammal profil också! Har för mej att det var rätt bra röj i den karl’n! Det kan nog bli en trevlig kväll! Gött att bara komma iväg och ut lite.
Måste kolla igenom räkningarna också. Har ett väldigt oflyt nu, det blir krångligt så fort jag byter mellan a-kassa och sjukersättning, blir alltid nån konstig skarv nånstans. Så denna månad har jag fått drygt 3000 från a-kassan och 200:- från Lekia… Jag skickade ju in mina läkarintyg till fk som jag alltid gjort, men så hörde jag inget på ett tag så jag ringde och frågade vad som hände, och då hade de skickat ut nån jädra blankett som jag skulle fylla i, ”Anmälan om egen sjukdom” eller liknande, och den skulle komma om ca en vecka… Och sen ska den tillbaka in till fk och SEN ska de sätta igång och handlägga… Näe, jag blir så trött på’t, vad hade jag gjort om inte Fredrik kunnat ta räkningarna så länge?? Att det ska vara så svårt att bara få en lite dräglig tillvaro…!! Blir ju gammal och gråhårig av detta!
Och på tal om det så fick jag inbjudan till klass-återträff härom veckan. 10 år sen man slutade 9:an på Skolgårda. Huvva, vart har dom 10 åren tagit vägen??? Näe nu börjar man ju bli gammal ”på riktigt”! Hur som helst så sparar jag de 300 kronorna eller vad det kostade att gå, de jag vill ha kontakt med från den tiden har jag kontakt med. Det vill säga ingen. Går hellre ut och äter ihop med min sambo eller något istället för att sitta där och tycka att det är jääääättekul att se alla igen, då största majoriteten inte ens behagar hälsa om man möts på stan eller krogen eller så. Näe högstadiet, eller i alla fall 9:an känns bara som ett stort mörker. Och det mörkret får gärna fortsätta vara undangömt från mitt medvetna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar