Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 9 maj 2011

Ännu en kryssning lagd bakom sig

Hemma igen och lite sådär halv-pigg... :) Blir nog att sova snart, ska ju ha första officiella dagen i Hundia-butiken imorrn!
Men kryssning med syrran har det varit och trevligt har det varit! :) Åt buffé tills det kom potatisgratäng-ångor ur öronen och efter det handlade vi nödvändigheter i taxfree. Tror jag aldrig kommit så billigt undan tidigare :) Gav trubaduren en chans men jädrar i havet, han hade nog fått valium i sin mat eller nåt...! Så det blev dansband och främst Arvingarna för hela slanten! :) Gjorde återigen ett försök att lära syrran dansa, men det gick väl helt klart lite sådär :) Men vi hade ju kul och det är huvudsaken! :)

Blev en kändis-tät kryssning! En "gammal" Iggesundsgäng-are, en "Casanova" (bäst att förtydliga: en medlem i dansbandet Casanovas...) bl.a. :) Skoj att råka på dem! Blir ständigt förundrad över hur gött det är att höra Hälsinge-målet :)

Näe, skallen är deg känner jag, så jag ger upp för idag...! En gammal dänga som jag kom att tänka på lite hastigt och lustigt får avsluta :):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar