Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 17 maj 2011

Kryss med hockey-VM och jobb idag

På fast mark igen. Eller igår kom jag hem men då var jag så trött och så fick jag dessutom ett glas vin så jag hade bara stavat fel om jag försökt skriva nåt :)
Men det var ungefär en resa "som så många andra", som jag faktiskt kan säga nu :) Buss, lång väntan, garv, musik, osköna hytt-sängar, lagom med sprit. Annorlunda för denna gång var hockey-VM. Vi satt nere i hytten när kompisen sa "Nu gjorde Sverige mål!". Ehh, okej..?? Har jag att göra med en avkomma till Saida..?? Men det var snarare jag som var halv-döv, halva båten hade visst vrålat till. Gick upp och såg ungefär halva tredje perioden och sen var man stolt svensk på ett Ålands-fartyg....inte :) Äh, jag bryr mig faktiskt inte så mycket, tycker Elitserien är mycket roligare! Dock vet jag att en period i ishockey är 20 minuter lång och INTE 45 minuter lång... :D
Nu dröjer det förhoppningsvis längre än en vecka tills jag åker nästa gång..! :) Fick ju förfrågan om att åka idag igen, ett större gäng hade en nytt över, men njaa..... Det kändes väl lite väl :)

Nu är det snart Hundia. Och inget solsken att sitta i idag, det var tråkigt :( Fredrik pratade om att följa med en sväng, men han har inte kommit upp än så vi får väl se hur det blir med det!

Ikväll är det speedway. Får hoppas att Piraterna gör en bättre match än senast!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar