Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 10 maj 2011

Dag 26 - Det här får mig att gråta. Första Hundia-dagen, glass, fotboll och overall-åsikter

Det är fasen inte mycket...!
Ledsen kan jag bli av en hel del, men det krävs en del för att jag verkligen ska gråta. Men när det handlar om djur så blir jag blödig, och definitivt mina egna. För fasen, fick ju nästan torka ögonen när Oliver stod på domarbordet första gången. Och för att inte tala om när han blev Internationell Premier på utställningen i Moss i Norge. Eller när jag fick första mailet från en som var intresserad av att ha Rasmus som pappa till sin honas ungar. Eller när Anna messade och berättade att Rasmus och Skyler fått inte mindre än sex stycken bebisar. Eller när Elliot lyckades para Humlan första gången. Man blir barnsligt stolt när djuren lyckas med nåt...!
Och sen såklart det tråkigare. Veterinärbesök. Olivers kastrering. Elliots knä. Hedwigs svans. Olivers mun. Fy för fan...!! Än så länge har jag inte behövt vara med om det värsta, som tur är... Räckte att vara med när Marie tvingades ta bort Spitz, himmel och pannkaka vad vedervärdigt det var och vad jag bölade..!!

Och det spelar liksom ingen roll vad det är - historier, böcker, filmer. Handlar det om djur som råkar illa ut, jag tjuter som en gris! Läste "Marley & me" och kunde inte läsa sista kapitlet förrän morgonen efter, när Fredrik gått till jobbet... Vi såg även filmen och det var bara att ladda upp med pappersrulle.

Jag gillar djur bättre än de allra flesta människor, that's it. Vet inte riktigt varför, men det hänger säkert ihop med att jag inte förstår mig på människor. Sen styr jag inte över det. Filmer där barn dör i cancer, okej vad tråkigt då men men, men jädrar om någons hund eller katt blir påkörd... Det spelar ingen roll om det så är tecknat! Pinsamt kanske, men så är det.



Idag gjorde jag första "riktiga" dagen på Hundia. Och jag hoppas det blir lite mer att göra på torsdag, idag har jag mest suttit i solen :) Fick lite sådär små-stolliga tankar som t.ex. "Undra hur grisknorr egentligen smakar..??". Bäst att tillägga att jag INTE testade...!

När jag slutade åkte jag till Anna och vi gick till Borenshult och åt glass. Man vet aldrig hur magen reagerar, men jag visste ju att vi hade lite tid innan vi skulle åka och titta på fotbollen IFALL... :) Men det gick bra! :) Sen fotboll, som sagt. Fågelsta-Tjällmo. Anna och jag har bra inverkan på grabbarna, alla matcher vi sett i år har det blivit seger och även så idag :)

När jag kom hem hade Fredrik hämtat ut paket; en försenad födelsedagspresent :) Jag kan väl sammanfatta som så att OnePiece är kanon, ChillUnited likaså medan Zipperall suger getpung. Fredrik beställde från Zipperall ett par veckor innan jag fyllde (11 april), det kom inget, hörde inget, han mailade och undrade vad som hänt - inget svar. Sen beställde nån annan och fick sina på några dagar och jättebra service!! Mailade igen och frågade vart overallerna var - inget svar. Tillslut skrev han att de kunde strunta i vår beställning, vi är inte intresserade längre! DÅ svarar de att de "haft problem med mailen" eller nåt liknande, "men overallerna är skickade men det är bara att låta bli att hämta ut dem!". Vi beställde istället från ChillUnited för drygt en vecka sen och fick bekräftelse och så direkt. Idag kom paketavisering från BÅDE Zipperall och ChillUnited... Nåt är helt klart mystiskt med Zipperall! Men mitt i allt så var det tur att det blev som det blev för ChillUniteds overaller är fasen så mycket snyggare än Zipperall's! Så nu har jag två overaller och Fredrik har en :) Vi är så gulliga!! Dock är det lite fel årstid för dem nu, det blir rätt varmt... Trodde jag beställt för liten storlek, men bara vi listade ut på vilken sida om benen som fickorna skulle vara så blev det stor skillnad..! :)

Imorrn vette fasen om jag inte ska kontakta vårdcentralen ändå. Fick en kommentar på ett av mina tidigare inlägg om mitt operationssår och sådär ska det visst inte riktigt se ut... Sen ser det inte SÅ illa ut just nu, ser ut som ett blåmärke ungefär. Men kan ju kanske vara bra att kolla i alla fall, besök på sjukhuset kan man ju inte få för mycket av... *hmmm*

Piraterna fick storstryk av Lejonen idag. Jävla skit...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar