Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 2 maj 2011

Trött på mig själv är lindrigt sagt, nya arbetsprövningsplatsen och spinning utan instruktör

Varför kan ingen bara säga till mig att härta ner mig lite..?? Eller i och för sig, jag tror inte jag skulle lyssna. Att prata förstånd med mig är inte det lättaste. Jag var ju nervös så jag trodde jag skulle spy när jag åkte till Hundia. Till vilken nytta då..??
Jag kom in, fick en mugg kaffe och så började vi diskutera tider. Fem timmar tre dagar i veckan, i butiken. "Vill du vara med på kurser också??", "Ehh, tanken är ju att samverkan ska ge mig något, helst en anställning men det är ju bara att glömma på de flesta ställen idag, och försäljning ger mig ju mer inför framtiden än att gå med på kurser!". "Okej, men gå med på teorikursen på torsdag så du vet hur jag jobbar ifall någon frågar dig något!". Och så var det ur världen, det som jag hade allvarliga planer att dränka mig i duschen för i förmiddags. Så vansinnigt moget...! Snälla, säg åt mig, någon!! Och jag inser ju hur förbannat löjlig jag är, det är det värsta av allt! Okej om jag var som min mormor, går och nojar och tjatar och är riktigt pain in the ass mot folk, men utan att fatta det själv, vad gött det hade varit!! Jag känner ju riktigt hur knäpp jag är, men kan inte göra något åt det, kan inte bara stänga av känslor eller släppa dem, hur gärna jag än vill! Jag har sagt det förut; tänk om man varit riktigt blåst, vad härligt det hade varit...! Bara gå och vara knäpp och inte lida av det själv, bara vara riktigt jobbig för omvärlden utan att märka det! Nu är jag ju nästan "normal" för omvärlden men inuti mig pågår ett kaos utan dess like.

Jaja, tillbaka till Hundia! På fredag har "vi" lite fredagsöppet. Jag tänkte länka till hemsidan men den verkar ligga nere för tillfället så jag får väl lägga ut annonsen då:
Nya praktikanten fick t.o.m första raden..! :D
Så jaa, det är bara att ni plockar med er djur och ungar, hårborsten, största smajlet och kommer dit! :) Jag börjar lite lätt med tassmassage. Har ju varit ifrån massagen ett tag nu och handlederna mår inte riktigt så bra att jag vill erbjuda kompletta massagebehandlingar, då kan man ge sig fan på att nån kommer med 5 leonberger eller nåt direkt :) Men klämma lite på tassar blir mysigt! :)

Nu vet jag förhoppningsvis vad jag gör en tid framöver! Sen får vi som sagt se hur det blir med lite andra jobb och så, jag är inte bra på att ringa till folk men nu måste MÅSTE jag...!

Ikväll var det spinning. Vi var sju stycken som satt och uppvärmnings-trampade lite. Klockan blev 17:30, ingen instruktör dök upp. Till slut tog en antagligen rätt rutinerad spinnare tag i taktpinnen. Och satan i gatan, vilket pass!! Det enda var att han inte var riktigt överens med stereon, så vi fick höra "Fångad av en stormvind" 5 gånger, "I will survive" 4 gånger etc. Det första går ju så jädra snabbt, trodde knäna skulle gå raka vägen åt helsike! Men passet tog slut och jag överlevde, precis som alla andra :) Det var inte dumt att ställa sig i duschen sen kan jag säga... Och imorrn är det på't igen!

Jag tjuvkikade lite på dagens tema i "45 dagar" och det handlade om favoritlåtar. Vi får väl se om jag orkar ta tag i det senare eller om jag sparar det till imorrn. Nu ska jag ta ett glas vin för jag varit så duktig idag och titta på hockeyn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar