Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 3 maj 2011

El Clásico, stolt Pirat-supporter, spinning och snö

Blir ju helt slut när jag tränar så andra halvlek mellan Barcelona och Real Madrid får ses från sängkammar-läktaren...! Lite trög match, lite mer vill jag se av det som kallas världsfotboll!

Kanske inte en sån skräll som det blev i Vetlanda ikväll, men nåt ditåt :-) Piraterna vann över svenska mästarna Elit Vetlanda så ikväll är man nöjd och stolt Motala-bo! Bra grabbar!!

Träning ikväll som sagt. Kattis var borta så vi hade nån annan instruktör. En liten tös som totalt missat att välja musik efter övningar, och då blir det lite omständigt. Lättare när musiken kan sköta hastigheten på passet. Men men, svettig blev man allt ändå! :-) Anmälde mig till lördagens pass, gick ju i valet och kvalet. 10 är ganska tidigt en lördagmorgon, i alla fall här... :-) Men med lite disciplin så vet jag ju att det går! Blir några pass som går bort nu p.g.a Ålands-resor och det är inte långt kvar till strandsäsongen! :-)

Även om den var väldigt långt borta idag... Ett par plusgrader och snö, jippie... Eller rättare sagt, idag har svenska folket varit uppdelat i två läger: de som sett snön och de som idiotförklarat de som sett snön. Har sett många inlägg idag typ "Neeeej, inte snööö!!" och direkt kommer "Ehh, i vilket land befinner du dig...??". En kompis messade mig och frågade vad jag gjorde och när jag sa att jag tittade på snön frågade han om jag varit i vinet... Men finns det lyckliga delar av Sverige som sluppit snön idag så är det bara att gratulera!

Nu är det fotboll!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar