Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 11 maj 2011

Att bli väckt brutalt, solat på taket och ishockey

Sammanfattning av min händelserika dag:
Bad på förmiddagen. Börjar på allvar komma på hur hemskt det är att somna på mage i vattnet (det i sig är underbart skönt!!) men sen bli väckt av 15 kärringar... "Det såg allt skönt ut det där, dööh!!". "Dööh, på dig själv ap-hona, hoppa upp på fingret i mitten och rotera vänstervarv", ungefär... Det blir sådär hemsk sömn; man är jättetrött och får sen ÄNTLIGEN lägga sig och slappna av och slumra in, men får bara ligga i 10 minuter innan man rycks tillbaka igen. Gjorde sömn-EEG på US i Linköping en gång, jag fick inte sova på ett dygn, kom in i ett rum, fick sitta i en skön stol, få elektroder på skallen och sen fick jag somna, sova i 15 minuter och sen väckte sköterskan mig igen. Alltså jag förstår att folk kan impuls-mörda, jag ser det som att jag hade haft en klart godtagbar ursäkt i en rättegång om det bara varit jag som kom ut därifrån levande!! För fy fasen... Men det är väl inte för inte som just det där med att störa sömnen har använts/används som tortyr i mindre civiliserade länder.

När jag kom hem plockade jag fram en bok och en solstol och gick ut och satte mig på taket i solen. Satt väl i ett par timmar och det var inte obehagligt nånstans :) Förutom att en av pizzabagarna här nere också tyckte att han skulle sitta där halvnäck. Fick använda mobiltelefonen som backspegel för att se när fanskapet flyttat på sig...

Ikväll har vi ätit spaghetti och tittat på ishockey. 5-2 till Sverige, inget att klaga på där! :)
Nu ska det städas kattlåda och sen sova. Imorrn väntar Hundia igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar