Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 4 maj 2011

Dag 24 - Ett foto på en plats jag varit på. Bassäng, sola, fika, ungarna växer och gammal kurs-bild

Oj, det var ju lätt att bara välja ett då... Men för att inte göra det alltför lätt för sig och lägga in en bild på Ica Livs eller Mc Donald's så får det bli en bild från Västindien:
Cayo Levantado, eller "Bacardi island", på Dominikanska republiken. En av alla paradis-stränder vi var på under de där två veckorna. Det är fränt att ha varit där och jag åker mer än gärna dit igen, men sen finns det väl inte så mycket mer att säga om det :)
Det var ju snabbt och lätt avklarat! :)


Annars så var det bad idag. Har ju inte varit där på 3, eller om det t.o.m är 4 veckor så det började bli dags nu :) Och så har jag fått frikort igen, det dröjer inte länge förrän man är uppe i 900:- när man är stammis :) Så nu kan jag springa på landstinget hur mycket jag vill fram till....mars nästa år, tror jag det blir! Ska väl hoppas på att kunna hålla mig därifrån förutom bassängen och Joakim. Tycker jag varit i alla fall ganska duktig de senaste åren! När jag spelade fotboll så var det ju alltid nåt knä eller nån fotled, kanske en handled eller nåt finger (tänk, jag stod i mål...) som var trasigt och väntade på röntgen, ortoped, sjukgymnastik etc.
Hur som helst så somnade jag gött i bassängen idag igen. Tänk om man fick hela timmen att bara ligga där, jag skulle ju få avslappning så det räcker hela veckan!
Efter badet gick jag och solade. Kom på halvvägs att jag har kvar på solkortet på Actic, men orkade inte vända då :)

På vägen hem messade Mindy och ville ta en fika. Den Skåne-utvandrade öschötterskan var "hemma" på visit! :) "Har lillfisen med mig!" skrev Mindy. Och tjena, "lillfis" var ett tag sen vaa... :)
Inte SÅ liten längre..?? :) Visst, han är "bara" 2,5 år, men jag minns ju honom mer såhär:
Tycker inte det var längesen jag tog den bilden! :) (Däremot är det närmare 30 Sandra-kilo sen...). Maximus börjar bli stor kille nu! Usch, när man ser ungarna så blir det så väldigt påtagligt hur fort tiden verkligen springer..!! Undra om han har moppe nästa gång jag träffar honom...
Men det var en trevlig fika, Maximus lämnade det mesta av sin glass så vi kom på att vi kunde gå in till Fredrik och fråga om han ville ha! Men näe, en bägare med mestadels smält jordgubbsglass dög visst inte, otacksamt...! :)

Sen hem och ta det lugnt. Kollade på "En unge i minuten" och undrar fortfarande om man kan köpa en tub lustgas nånstans :)
Nu diskuterar vi vad vi ska äta till middag.

När jag satt och letade i mina gömmor efter bilden på Maximus så hittade jag denna, vilken antagligen blir ganska aktuell igen då om jag ska börja på Hundia:
Latin är ett ytterst intressant språk...! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar