Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 29 maj 2011

Kycklingspett, "Mästarnas mästare" och "Det blir bättre"

Vad ska man skriva...? Skallen är full men ändå så tom. Har varit och handlat på Östenssons och sen var vi på Matverkstan. Åt kycklingspett med pommes och tzatziki. Och de får fasen börja skärpa sig på det där stället nu. Kycklingen var lite väl stekt på ena sidan, det var nästan så man kunde ha den till att slå ihjäl nån med. Fick liksom skrapa bort köttet, ungefär som när man äter lax som har skinn, fast betydligt segare. Tzatzikin var i alla fall fin! :)

Kom hem och såg finalen av "Mästarnas mästare". Inget direkt otippat där vaa... Snarare så icke-spännande att det blev näst intill blev tråkigt. Men man kan ju inte säga annat än värdig vinnare i alla fall!

Sen var det "Det blir bättre". Hade fasat lite för just detta avsnitt men det gick ganska bra att se. Men får nog sätta mig och skriva lite inte officiellt sen, skallen är full och man kan ju inte gärna dela med sig av allt. Det finns en person som jag tycker borde se det där, någon som säger att den inget kan och inget vet. Kolla så får du se hur fel du har...!! Annars borde det finnas fler som "inget kan och inget vet" istället för alla dessa förståsigpå-are.
Och stämmer det att man inte kan älska någon annan om man inte älskar sig själv...? Näe, detta får jag nog som sagt ta med mig själv i enrum, jag återkommer om jag kommer fram till nåt vettigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar