Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 18 maj 2011

Elliot är inte bra på att socialisera valpar, annars en ganska händelselös och lat period

Lite småseg igår efter kryssen :)
Men det var bara att åka till jobbet. Fredrik var ledig så han följde med. Min "handledare" Pirre var och hämtade en "liten" valp -Buffa- i fredags så hon undrade om jag kunde ta med Elliot så Buffa kunde få socialiseras lite. Så pappa och Elliot kom också till Hundia. Och vilken gudomlig valp!! En 10 veckors Newfoundland, såg precis ut som en nallebjörn modell mindre med MYCKET päls :) Det är synd att de blir ungefär 50 kg större, annars skulle jag gärna ha ett sånt mys-monster! :) Och så snäll och trevlig hund, reagerade inte alls på att Elliot var där. Vuxna hundar brukar älska valpar, men jag tror att min jycke är en smula gubbsjuk så han fann Buffa attraktiv på fler sätt än bara som "valp-gullig"... Han tyckte att han skulle bestiga henne. Det tyckte inte vi. Så resten av besöket fick Elliot sitta hos mig och gnälla kärlekskrankt.
Och igår tog även försäljningen lite fart! En påse leversnittar, en vomburgare, en hov och en tuggrulle. Dock till samma kund, men ändå...! Nu jädrar, serni!! :)

Sen gjorde vi inte så mycket mer igår. Råkade somna i soffan, åt korv och potatismos, kollade på tv. Sen läggdags.

Idag vette fasen vad man ska hitta på. Badet är inställt i några veckor framöver. Men ska väl kanske åka och träna sen vad det lider. Kan säga att latmasken visst håller mig i ett stadigt grepp för tillfället :) Men men, vad fasen...

1 kommentar:

  1. Åhh va avundsjuk jag blir, jag vill också mysa med en new foundland valp!

    SvaraRadera