Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 26 maj 2011

Sovmorgon och sen en dag i Linköping

Det blev sovmorgon idag ändå. Även om jag inte sov länge så kunde jag ligga kvar och dra mig, glo på usla talkshows och amerikanska serier på tv'n, dricka cola och just inte göra nånting. Det får man nog kalla sovmorgon!
Tillslut hoppade jag i sparkdräkten, satte mig vid datorn, läste bloggar, kollade runt i största allmänhet, och då ropade Marie på msn. "Vill du med till Linköping??". Hmm.... Jaa, det beror ju lite när, jag måste ju duscha, sminka mig, fixa håret med locktång, platttång, papiljotter och fan vet allt, fixa naglarna, välja kläder och SEN KANSKE kan jag dra mig mot Borensberg... Jag fick 30 minuter på mig, det blev en dusch, kamma håret, köra lite deo och leta på någorlunda rena kläder och sätta sig i bilen :)

Åkte till Marie och sen åkte vi vidare till Linköping. Och man kan väl säga att vi gjorde Tornby. Åt på Mc Donalds, gick i lite djuraffärer (såklart), klädaffärer, Jysk (jag handlade knappnålar, kan vara bra att ha till mina projekt!), Plantagen, Rusta osv. Vi skulle leta på en häst-butik som inte riktigt öppnat än som vi bara hade adressen till så telefonens gps fick rycka in. "Men det ska ju bara precis här! Vi testar den här dörren. Oj, vi kom rätt!", ungefär. Råkade på två galet söta hundar. Jag kliade på dem så fick de andra sköta häst-snacket under en kopp te/kaffe. Jag vet hur Big Mac smakar, i övrigt vet jag knappt vad som är fram och bak på en häst... Sen skulle Marie till en läkare och det tog ungefär 10 minuter så sen åkte vi hem igen.
En trevlig dag, helt klart! :)

Hem och tv och inte möe mer (så fråga mig inte hur klockan helt plötsligt blev 00.46...). Jovisst, en kompis (rent av vän...??)'s pappa gick bort idag, fick jag reda på och då måste man stanna upp en stund och tänka över verkligheten lite. Så dant det kan bli :(

Men nu är det strax läggdags.
Imorrn är det Hundia igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar